2777
2789
عنوان

بیاین دلداری یه مادر شاغل

357 بازدید | 66 پست

بچه ها من شاغلم بچم ۲۰ ماهه هست پرستار گرفتم واس بچم شهر غریبم واقعا دارم عذاب میکشم از یه طرف سرکار نرم قسط زیاد داریم شوهرم نمیرسونه درآمد من نباشه گرسنه میمونیم دراین حد نیاز دارم به کارم البته کارمند رسمی هستم نمیتونم ول کنم کارمو ازونور بچه کوچیک کسی تیس کمک حالم باشه ازونورم بدنم ضعیف شده دائم مریض میشم این هفته هم کووید گرفتم نتونستم برم سرکار دیگ صدای مسئول بخش دراومده امروز کلی حرف خوردم ازش واقعا خستم دارم دیونه میشم کم اوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک هفته مرخصی بگیر خودتو کارهاتو سر و سامون بده استراحت کن بعد برگرد سرکارت ، ضمنن ماسک بزن تو هم بچه کوچیک داری هم یه شغلت نیاز داری ، کارمند رسمی هستی البته هیچکاریت نمیتونن بکنن

خیلی خستم خودم تو اتاق حبس کردم بچه ازم‌ نگبره که بیچاره میشم  

بدن یه خانم کشش سر کار رفتن و کار خونه و بچه داری همزمان نداره واقعا 🥺 امان از فشار اقتصادی که هممون در گیرشیم 

یک هفته مرخصی بگیر خودتو کارهاتو سر و سامون بده استراحت کن بعد برگرد سرکارت ، ضمنن ماسک بزن تو هم بچ ...

آره ولی خوب محیط صمیمی و همکاری داریم خدایی ولی دیگ صداشون دراومد و حرف خوردم بع این حال بدم خیلی فشار اومد بهم 🥲

عزیزم منم شهرغریب بچم پیش پرستاره ازنه ماهگی رفتم سرکارخیلی هم راضیم بچم یکم بزرگتربشه میزارمش اصلا کارت روول نکن چشم روهم بزاری بچه بزرگ میشه بعدش بزرگ شدنمیگه سردگرمم کردی غذابهم دادی بهت میگه خونه برام خریدی ماشین خریدی پس کارت هم براخودت خوبه هم اینده بچت... 

میگی نیروی رسمی هستی اونوقت و استادی مسئول بخش بهت حرف بگه من بودم همونجا طرفم میکشوندم بازرسی و مریض بود مرخصی استعلاجی میاوردی. میزدی تو صورتش نفسش می گرفتی . خوبه نیرو رسمی هستی . کسی جرات نمی کنه به نیروی رسمی حرف غیر قانونی بزنه .کارت قانونی اگر انجام دادی و مرخصی داشتی راحت میتونی تو ببخش کنی بخاطر برخوردش و شاکی دادگاه بشی