2777
2789
عنوان

بیاین دلداری یه مادر شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی خوب محیط صمیمی و همکاری داریم خدایی ولی دیگ صداشون دراومد و حرف خوردم بع این حال بدم خیلی فش ...

چه ارگان دولتی کار میکنید ؟ بمن رئیس کل توهین کرد کاری کردم که از مدیریت کل برکنار شد و ...

واقعا جون گرفتم به ابن نظرتون مرسی قوت قلب دادید

از ته دل گفتم جون جیگرم حال اومد به این قدرت روزی هزار بار همسر شما باید بچرخه دور همچین فرشته دل سوزی   از خدا میخوام هر چی از خدا بخوای بهت بده بجز درد و بلا

میگی نیروی رسمی هستی اونوقت و استادی مسئول بخش بهت حرف بگه من بودم همونجا طرفم میکشوندم بازرسی و مری ...

رابطمون جوری نیس که بخابم اینکارا کنیم خیلی باهام راه اومده خدایی ولی دیگ صداش دراومده واقعا ناراحت کرد ولی جوری نیس بگه استعلاجی قبول نیس

آره ولی خوب محیط صمیمی و همکاری داریم خدایی ولی دیگ صداشون دراومد و حرف خوردم بع این حال بدم خیلی فش ...

خیلی خوبه که کار میکنی هرجوری شده تحمل کن چون فشار های مالی خیلی سخته خصوصن برای بچه ها که هر روز یه چیز میخوان و واقعن با این حقوق ها آدم‌نمیرسه به زندگی سه سالش بشه میذاریش مهدکودک دو تایم مهد باشه تو از سرکارت برگشتی کاراتم کردی

از ته دل گفتم جون جیگرم حال اومد به این قدرت روزی هزار بار همسر شما باید بچرخه دور همچین فرشته دل سو ...

تو کار خونه کمکم نمیکنه بچه شب ها کمک نمیکنه زبونشم روی من دراز هست انقد اون روز از خستگی و حال بد خودم زدم تازه فهمید چقد خستم دیگ یک‌کم به خودش اومد کمک میکنه 

رابطمون جوری نیس که بخابم اینکارا کنیم خیلی باهام راه اومده خدایی ولی دیگ صداش دراومده واقعا ناراحت ...

وظیفه اش بود همکاری کنه چون قطعا شما بیشتر از وظیفه ات زحمت کشیدی که باهات راه آمدن. برید پیش پزشک پول ویزیتش بدین براتون سه روز سه روز مرخصی صادر کنند قانونی هست و کسر حقوق نمیشی

تو کار خونه کمکم نمیکنه بچه شب ها کمک نمیکنه زبونشم روی من دراز هست انقد اون روز از خستگی و حال بد خ ...

شوهرمنم همینه اصلا توبجه داری وخونه داری کمکم نمیکنه چندروزپیش همسایمون بهش گفت کمک خانمت کن توفقط سریه کاری ولی خانمت سه کارروباهم پیش میبره ولی کوگوش شنوا کاش شوهرم شعورداشت

تو کار خونه کمکم نمیکنه بچه شب ها کمک نمیکنه زبونشم روی من دراز هست انقد اون روز از خستگی و حال بد خ ...

نترس تا خدا هست کم نیار اونم کم کم میدونه باید کمک حال شما هم باشه تو زندگی هیچ وقت نا امید نباش و ناشکر خدا با تمام وجود هواسش به مادر فداکار هست