2777
2789

من مجردم بهشم گفتم بعد برگشته میگه رابطه نداری😐 نکنه معنی مجرد تغییر کرده تو زبان فارسی ? مجرد ینی چی? ینی انسانی که شوهر نداره? بعد چجوری حامله باشم 😂😂😂 میگم دوماهه پریود نشدم مجردم رابطه ندارم چشاشو یه حالتی کرد که انگار داره میگه دروغ نگو شیطون😳 واقعا خودم یه لحظه باورم شد شاید حاملم 😕 اقا  استرس گرفتم حامله نباشم 😂😂😂

مریم مقدسی مگه😂

همشون همینن من چند سال پیش برا جوشام دکتر میرفتم این هر دفعه ازم میپرسید بچه نداری😂

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کرده همه مثل خودشن😂

عمه من یبار رفته بود دکتر بهش میگفت دوست داری مثبت باشه ازمایشت یا منفی

اصلا مشکلش ربطی به بارداری نداشت

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

من متاهلم ولی چند وقت پیش مریض شده بودم هر چی علائم میگفتم به دکتر میگفت مطمئنی باردار نیستی منم میگفتم اره نمیدونم فازشون چیه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
قیافم شبیه حامله ها بود حتما😂😂

🤣😂 حالا من ۱۳ _۱۴ سالم بود این ول نمی‌کرد .. مرد هم بود 

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

منم ی بار بخاطر ی مشکلی ک برامون پیش اومده بود خ وحشتناک استرس داشتم اصلا نمیتونستم غذا بخورم بوی غذا بهم میخورد حالت تهوع می‌گرفتم از بس چیزی نخوردم حالم بد شد رفتم وقتی ب دکتر گفتم پرسید مجردی یا متاهل گفتم مجرد بعد گفت مطمئنی باردار نیستی گفتم نه مجردم یکم باز پرسید پس مجردی مطمئنی باردار نیستی گفتم ن آقا گفت من شرمندم ک میپرسم چون همه جور آدمی رو این صندلی بجای شما میان میشینن

برای پزشکا هیچ فرقی نمیکنه شما تو شناسنامتون چی ثبت شده

اصولا تو این زمینه اعتماد نمیکنن به حرفای بیمار(البته درستشم همینه) و برای هر خانم تو سن باروری که با ریتارد منس یا همون بهم خوردن قاعدگیش مراجعه کرده حتما بتا درخواست میکنن

چون به کررات پیش اومده مریض اومده گفته من مجردم ولی بعدا مشخص شده چن ماهه باردار بوده

ربطی هم به شما یا کس دیگه نداره

کلا با همه همینن

🤣🤣🤣🤣نمیدونم چرا دکترای زنان دلشون میخواد همه حامله باشن

جالب اینجاس این دکترش بی تربیت مرد بود😐😂😂

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

مریم مقدسی مگه😂 همشون همینن من چند سال پیش برا جوشام دکتر میرفتم این هر دفعه ازم میپرسید بچه نداری ...

منم کلاس هشتم برای دل درد رفته بودم میگفت حامله نیستی من اونموقع هنوز عادتم نمی‌شدم 🤣🤣🤣

یادمه آبجیم بهش گفت کلاس هشتمی خودش بچه اس ها

یه بار برای دوستم این مشکل پیش اومده بود ...

دکتر بهش گفته بود گاهی دخترایی میان که مجردن و از دوست پسر شون باردارن و ...ولی مخفی میکنن ،برای این میگن چون روابط خارج از ازدواج تو جامعه زیاده ،چیز عجیبی نیست ...

You're all the things I've got to remember