2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رفتم تونیک دکتر بیز هم گرفتم  دکتر هم شامپو و ماینوکسیدیل داد و دو سه تا مکمل

منم تعریفشو شنیدم خوبه از کی استفاده میکنی

خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو
من رژیم گرفتم موهام ریخت  رفتم دکتر شکر خدا ریزشش کم شده  البته تغذیه ام هم اصلاح کردم😊

عزیزم چیکارکردی بعد رژیم که دیگه بهتر شد ریزشت؟

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...
عزیزم چیکارکردی بعد رژیم که دیگه بهتر شد ریزشت؟

من تو رژیم ۶ قاشق بزنج میخورم 😑 

۱۹ سالمه و کلا بدنم ضعیفه 😬🤦🏻‍♀️

بعد رژیم هم چشام زیرش گود افتاد که هنوزم نرفته 

هم بشدت ریزش مو گرفتم و تند تند سرما میخوردم 

اول خودم شروع کردم تا ۲،۳ ماه زینک و سبوس برنج خوردم افاقه نکرد ‌. رفتم دکتر دوتا امپول داد هفته ای یکبار ، یه قرص تقویتی با یه اسپری مو . شکر خدا اوکی شد . مثل قبل نشده ولی بازم بهتر شده .

فقط من حماقت کردم به حرفای کسایی که اینجا کالری شماری میکردن گوش کردم و اِلا رژیم اصولی قطعا در کنارش داروی تقویتی داره و یه سری مواد غذایی رو باید نرمال بخوری نه اینکه کمش کنی بنظرم مثل برنج ...

هرروز

سلام یکی از دلایلی که موهاتون میریزه همین هر روز شستنشونه اگر به هر روز استحمام داشتن عادت دارید لااقل یک روز درمیون از شامپو استفاده کنید و یک روزش رو با آبه خالی استحمام کنید.. از دوشه آب سرد اونم هرروز بشدت پرهیز کنید ریزشه شدیده مو میاره...در روز فقط دوبار یکبار صبح یکبار شب موهاتون رو شونه کنید وقتی میخواید بخوابید موهاتون رو گیس کنید و توی کلاه نخی بزارید و بخوابید اگر به کلاه عادت ندارید موهاتون رو گیس کنید و از روبالشی استفاده کنید که نخی باشه.. بعد از حمام از سشوار یا اتو مو برای خشک کردنو حالت دادن به موهاتون استفاده نکنید اجازه بدید موهاتون به صورته طبیعی خشک بشن روغن های مخصوصی هست برای نرم کنندگی براقی و جلوگیری از ریزش مو میتونید از داروخونه تهیه کنید و بعد از حمام و نم دار شدنه موهاتون ازش استفاده کنید و از داروخونه قرصه کلسیمه مخصوصه مو و ناخن بگیرید سه ماه استفاده کنید بعد دیگه نیاز نیست مصرف کنید حداقل تا شش ماه بعدش...... خلاصه اینکه تمام حرفهایی که گفتم روشه صحیحه نگداری از مو بود دوست داشتید اجرا کنید نتیجه‌ی مثبتش رو حتما میبینید

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

آهان ی چیزی بگم شاید یکی از کامنت و دید استفاده کرد

دکتر من ک خیلی هم کارش خوبه گفت هر چی بیشتر شیرینی و شکر بخوری بیشتر موهات میریزه و نازک میشه 

و وزن اصلا بالا نره

ورزش هم کنین

من کلا دیگ رژیم حذف قند و شکر گرفتم

ببزا پوستم عالیه