2777
2789
عنوان

خواستگار دارم نمیخوام ازدواج کنم ولی مامان و بابام..

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر منو بخوای با پسره شرط بزار بزاره درس یخونی بعدش با یه تیر دو نشون بزن

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻

اگه حس می کنی از لحاظ روحی آماده نیستی اصلا قبول نکن .ولی اگه تحت تاثیر جو جامعه هستی شاید اشتباه کنی .اگه واقعا خانواده خوب و سالمی باشن  هم میتونی درست رو ادامه بدی هم کار کنی 

من شرایط تورو داشتم طرف همش میگفتن همه چی خیلی خوبه هو اینا

ولی منو خیلی زیاد تحت فشار گذاشتن که دیگه دم به تله دادم بعد دو هفته که کار خدا بود دوستم داشت و بهم خورد و معلوم شد اون ادم خوبو همه چی تموم چه جور ادمای کثیفی هستن

هرکی که اون روز منو مجبور به ازدواج میکرد خودشو میکشید کنار و میگفت وای شانست بود

سنت کمه هنوز کلی فرصت داری اگه خودت نمیخوای ازدواج کنی به هیچ عنواااان ازدواج نکن و به حرف بقیه گوش نده حتی پدر و مادرت هم اگه فردا یه مشکلی پیش میاد خودشونو میکشن کنار و میگن خودت کردی

پس برای زندگیت بجنگ نذار ازادیتو قدرت انتخابتو نذار کسی ازت بگیره تا به وقتش خودت درست انتخاب کنی

زندگیت در پناه امام زمان باشه گلم ❤️

من شرایط تورو داشتم طرف همش میگفتن همه چی خیلی خوبه هو اینا ولی منو خیلی زیاد تحت فشار گذاشتن که دی ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی قشنگ و زیبا بودن انشاالله هرچی صلاحه🥺♥️