2777
2789
عنوان

چه بلایی سر شوهرم اومده یعنی؟

547 بازدید | 15 پست

بچه ها تاپیک قبلم گفتم 

سعی مردم بیهیال باشم ولی باز داره حالم بد میشه هیچ کاریم از دستم بر نمیاد😭😭😭

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز خبر نداری ازش؟ شماره اونجا رو نداری کارگری کسی؟ هیچکسی نیست شمارشو داشته باشه؟

ندارم بخدا😭😭😭

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
ینی دیروز تالا نیسش؟

امروز صبح زود رفته و جوابمم نداده

من شوهرم وقتی جواب نده دق می کنم 

خودش می دونه 

یبار دفت نون بگیره گوشیش رو نبرد یه ساعت بود خبری ازش نشد پاشدم لباس پوشیدم برم دنبالش بگرد از یه غریبه گوشی گرفته بود زنگ زده بود بهم که نگرانم نباشم 

یبار هم رفته بود استخر دو ساعت گذشته بود زنگ زدم جواب نداد نگو بیشتر از یه سانس می خواسته بمونه شمارهوی اون استخر رو از گوگل پیدا کردم زنگ زدن به استخر اسم شوهرم رو دادم صداش کردن گفتن که اینجاست 

یا به دوستاش زنگ نی زدم وقتی خودش جواب نمی داد 

انقدر اینجور موردا پیش اومد یاد گرفته که منو بی خبر نذاره وگرنه زمین و زمان رو به هم می ریزم 

تو هم نگران نباش بالاخره میاد پیشت ولی بهش بفهمون که دیگه تکرار نشه بی خبر گذاشتنش

خیلی بده

من شوهرم وقتی جواب نده دق می کنم  خودش می دونه  یبار دفت نون بگیره گوشیش رو نبرد یه ساعت ...

شوهر من یه اخلاق خوب داره همیشه با بوق اول جواب میده 

دیروزم اون داستان پبش اومد حالش بد شده بود

چی،شد مامان مهربون شوهرت اومد؟؟؟

سلام عزیزم اره  حالش خوب نبود دیروز رفته بود بیمارستان بستری شدش دیشب رو 

سلام عزیزم اره  حالش خوب نبود دیروز رفته بود بیمارستان بستری شدش دیشب رو

اااخی،خداروشکر پیدا شد، ان شالله همیشه سلامت باشن 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اااخی،خداروشکر پیدا شد، ان شالله همیشه سلامت باشن 

ممنون عزیزم❤️

شوهر من یه اخلاق خوب داره همیشه با بوق اول جواب میده  دیروزم اون داستان پبش اومد حالش بد شده ب ...

عزیزم انشالله دیگه از این نگرانی ها پیش نیاد 

خوشحالم که الان خیالت راحت شده