2777
2789
عنوان

من یه پسر مجردم به رانماییتون نیازمندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 102 پست
بابا لباس مورد علاقتو کسی نمیگه نپوش ولی از عرف هم خارج نباشه.یعنی شوهر شما اینچنین شخصیتی دارن.

خب مورد علاقه من اینه ک مانتو از زانوم هم بالاتر باشه فقط شیک باشه 

ولی اون میگه بالا زانو نپوش

اون اگه شالم بره ته سرم حساسه ولی من تا وسط سر هم باشه عادیه

از این چیزا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر جون به این نمیگن غیرت میگن‌خودخواهی . شما کسی وانتخاب کن که متناسب عقایدت باشه نه این که خانمی وانتخاب کنی وبعد بخوای تغییرش بدی . زندگیت داغون میشه

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊

بدون تعصب  میگم برادر من   باهاش صحبت کن   ببین واکنشش چیه خیلی بد بد  یا  خنثی  خلاصه  ازش انتظار   تعییر  اساسی داشته نباش اون خانم همون جوری تربیت شده بزرگ شده  

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
پسر جون به این نمیگن غیرت میگن‌خودخواهی . شما کسی وانتخاب کن که متناسب عقایدت باشه نه این که خانمی و ...

من اصلا اولش به فکر ازدواج نبودم بعد ۵ونیم ماه الان هم اون هم من انگار نصف وجود هم هستیم منم تغییر آنچنانی نمیخوام من چون مردای مریض رو میشناسم بقرآن خواهر من وقتی مردای مریض با ببخشید ببخشید با یه ساق پا تحریک میشن روانم بهم میریزه شماها آدمای پاکی هستین دعا کنید خدا یه کاری جلو پام بزاره انشاءالله.

بدون تعصب  میگم برادر من   باهاش صحبت کن   ببین واکنشش چیه خیلی بد بد ...

یعنی خانما بخاطر عشقشون حاضر به همچین کاری نیستن منم نگفتم چادری بشه حداقل یه جوری باشه که جلب توجه نکنه من میخوام زیباییش فقط وفقط مال من باشه.

من اصلا اولش به فکر ازدواج نبودم بعد ۵ونیم ماه الان هم اون هم من انگار نصف وجود هم هستیم منم تغییر آ ...

آقای محترم شما درست می‌فرمایید افرادی هستند که بیمارند بیمار جنسی هستند و این‌ها با هر عاملی و هر چیزی تحریک میشن تو همه جای دنیا هم وجود داره ربطی به آزادی و پوشش و این مسائل هم نداره ولی الان مسئله شما کاملاً شخصیه وقتی کسیو انتخاب کردی که از نظر شما پوشش مناسبی نداره هرگز و هرگز به فکر این نباش که بعدها این خانم رو بتونه تغییر بدی چون نمی‌تونی تغییرش بدی و زندگیت به جهنم تبدیل میشه من نمونه‌های بسیار زیادی رو دیدم که مثل شما بود فکر می‌کردن ازدواج کردن بعد به فکر تغییر خانم افتادن کارشون یا به طلاق رسیده یا سال‌های متمادی در حال قهر و آشتی بودن 

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
آقای محترم شما درست می‌فرمایید افرادی هستند که بیمارند بیمار جنسی هستند و این‌ها با هر عاملی و هر چی ...

خدا خیرتون بده خداشاهده قبل از اینکه اینجا تاپیک بزنم بخدا همچین فکرایی نمیکردم من فکر میکردم بخاطر عشقم حاضرم هر کاری بکنم فکر میکردم اونم اینجوریه شاید اگر مادر عزیزم زنده میبود بهتر و بیشتر میتونست منو راهنمایی کنه خدا سایتونو بالای سر بچه هاتون نگه داره انشاءالله. 

قطعا نمیتونه عوض کنه  زر میزنن میگن عاشق بشی عین اون میشی عین طرف نمیشی ولی اخلاق و رفتارت شبیه میشه 

اگه عوض بشه باز برمیگرده بعد یه مدت ادم قبل میشه

یا برو سراغ کسی که عین خودتونه یا اگه دوسش داری خودت و خانوادتذکنار بیا باهاش 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود