2777
2789

بعد میگم‌ منو ببرید باهام باشید اما نمیبرن تا یاد بگیرم و قوی شم  . حقم دارن . خواهرم میگه چطور ببرنت نمیشه که . بابا پیر شدن و بلد نیستی اولشه ... برو خصوصی یاد بگیر . بعد از اون طرف همکار بی ادبم بهش گفتم بیا گزارشتو بنویس . مدیر گفته ...سرم داد زد که خودم می دونم ... صد تا دست که ندارم . بعدش منم ولی جوابشو دادم حق نداری سرم داد بزنی 

خوشبحال اونایی که هم خونه حالشون خوبه و زندگیشون حامی دارن و اما اینقدر قوی هستن که تو بیرون بهشون چیزی بگن بیخیال شن . من جوری سرم داد زد که ترسیدم واقعا 

من که نه کسی کمکم می کنه نه هیچ جا ، جایی دارم و هم قوی نیستم

الانم باید با فکر اینکه تنهای تنهام و امیدی به پیروزی ندارم هیچ وقت ،  بخوابم تا یادم بره که تنهاکمک من فقط خداست و خودم  و سهم من فقط رد شدن و شنیدنه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم که بابام جوون باهاس نرفتم با مربی بهتره چوت استرس مالوندن ماشین به اینور اونورو نداری  ...

ممنونم که با این صحبتتون  حالم خوب شد . خداروشکر شما هستین

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
منم‌ با همسرم نمیرم چون فقط بهم استرس میده اینا مشکلات حادی نیست درضمن خوب کاری کردی جواب همکارت و ...

ممنون . دقیقا استرس میدن مخصوصا مامانم

آره برا اولین بار جوابشو گفتم 

مرسی که با حرفاتون آرومم می کنین و حق هست

ممنون . دقیقا استرس میدن مخصوصا مامانم آره برا اولین بار جوابشو گفتم  مرسی که با حرفاتو ...

آره بابا خودت و ناراحت نکن الکی

مگه چقدر عمر میکنیم که بخوایم انقدر ناراحت باشیم

بابات نبرد؟تو دلت بگو به درک یه راه دیگه پیدا میکنم

هر کی هم هروقت بهت بی احترامی کرد همون جا جوابش و بده.محترمانه

اگه جواب ندی ببخشید عقده ای میشی هزارجور بیماری رواني می‌گیری 

بذار بفهمن حق ندارن بهت بی احترامی کنن

آره بابا خودت و ناراحت نکن الکی مگه چقدر عمر میکنیم که بخوایم انقدر ناراحت باشیم بابات نبرد؟تو دلت ...

آره دیگه سعی می کنم جواب بگم چون خیلی ملاحظه کردم

امیدوارم بتونم بعد با مربی ماشین رو ببرم