حدود دو سه هفته پیش اگه درست گفته باشم (همون زمان روز پدر میشه) همسر من نبود یک سفری براش پیش اومده بود من خونه بابام بودم، بعد دیدم یه پیامی اومد که کد مرسوله.....(شماره مرسوله بود) بسته شما از شهر تبریز ارسال شد، من هر چی فکر کردم اصلا یادم نیومد که من همچین چیزی از تبریز سفارش داده باشم، دو روز بعدش باز پیام اومد که بسته شما به اداره پست مشهد تحویل گردید، منم محل ندادم تا اینکه دیروز بعد از ظهر از یک شماره ثابت زنگ زدن گفتن خانم فلانی گفتم بله، گفت بسته شومیز شما رسیده اداره پست ولی ادرس نداره، ادرس بدین براتون بیارم، منم گفتم همچین چیزی سفلرش ندادم، گفت مطمئنین شما سفارش ندادین، برگشت بزنیم گفتم اره، بعد به شوهرم گفتم، خودش زنک زد، گفت بسته ما چی بوده و... مگه ساعت 6 بعد از ظهر اداره پست بازه و... خلاصه مرده هی طفره میرفته از اخرم گفت فردا بیایین اداره پست ناحیه ۴، جالبیش اینجا بود که شماره من بود با اسم و فامیل، بع شوهرم میگم شاید کلاه برداری باشه و... ممکن هک کرده باشن؟؟؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جدی اتفاقا اون مرده گفته نامه برامون کار میکنن و...
اره ی بار شب بود زنگ زد گفت هر وقت تونستین بیاین بگیرین،،،،فقط ی چیزی اون از کجا میدونسته تو پاکت شومیز؟؟قبلا سفارش ندادی ک الان باز اشتباهی بخوان واست پست کنن
سلام عزیزم خوبی برای منم یه همچین پیامی اومده با کد رهگیری و این داستانا حتی اسمو فامیلیمم هست درحالی که چیزی سفارش ندادم و کد رهگیری رو میزنم نامعتبره
حالبه برای منم زده تبریز مبدا هستش و مقصد شهر خودم