2777
2789
عنوان

یک چیز عجیب..

264 بازدید | 13 پست

حدود دو سه هفته پیش اگه درست گفته باشم (همون زمان روز پدر میشه) همسر من نبود یک سفری براش پیش اومده بود من خونه بابام بودم، بعد دیدم یه پیامی اومد که کد مرسوله.....(شماره مرسوله بود) بسته شما از شهر تبریز ارسال شد، من هر چی فکر کردم اصلا یادم نیومد که من همچین چیزی از تبریز سفارش داده باشم، دو روز بعدش باز پیام اومد که بسته شما به اداره پست مشهد تحویل گردید، منم محل ندادم تا اینکه دیروز بعد از ظهر از یک شماره ثابت زنگ زدن گفتن خانم فلانی گفتم بله، گفت بسته شومیز شما رسیده اداره پست ولی ادرس نداره، ادرس بدین براتون بیارم، منم گفتم همچین چیزی سفلرش ندادم، گفت مطمئنین شما سفارش ندادین، برگشت بزنیم گفتم اره، بعد به شوهرم گفتم، خودش زنک زد، گفت بسته ما چی بوده و... مگه ساعت 6 بعد از ظهر اداره پست بازه و... خلاصه مرده هی طفره میرفته از اخرم گفت فردا بیایین اداره پست ناحیه ۴، جالبیش اینجا بود که شماره من بود با اسم و فامیل، بع شوهرم میگم شاید کلاه برداری باشه و... ممکن هک کرده باشن؟؟؟ 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

شاید کسی واست کادو فرستاد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اداره پست ما ساعت هشت شب هم زنگ میزنه

جدی

اتفاقا اون مرده گفته نامه برامون کار میکنن و... 

داستان دارک شد😂

خیلی عجیبه واسم 

من که خودم مطمئنم چیزی سفارش ندادم، چون اگه سفارش میدادم باید پول میریختم 

اگع کادو بوده باشه، خب طرف باید بگع فلانی واست چیزی فرستادم پست زنگ زد ادرستو بده

خودم میگم شاید تشابه اسمی بوده، 

ولی شماره تلفن چی!!! 

جدی اتفاقا اون مرده گفته نامه برامون کار میکنن و... 

اره ی بار شب بود زنگ زد گفت هر وقت تونستین بیاین بگیرین،،،،فقط ی چیزی اون از کجا میدونسته تو پاکت شومیز؟؟قبلا سفارش ندادی ک الان باز اشتباهی بخوان واست پست کنن

خیلی عجیبه واسم  من که خودم مطمئنم چیزی سفارش ندادم، چون اگه سفارش میدادم باید پول میریختم&nbs ...

میخاستم بگم برین پست چک کنین بعد گفتم نکنه یموقع اونجا منتظر باشن دور از جون خفت کنن.. ب هرحال بزنگین اداره پست منطقه 4 و جویا بشین... 

Oh baby
اره ی بار شب بود زنگ زد گفت هر وقت تونستین بیاین بگیرین،،،،فقط ی چیزی اون از کجا میدونسته تو پاکت شو ...

نه اصلا من تا حالا شومیزی اینترنتی سفارش ندادم

ولی خب راست میگی، اون از کجا میدونسته شومیزه😟

نکنه هک شدم🥴

خیلی عجیبه واسم  من که خودم مطمئنم چیزی سفارش ندادم، چون اگه سفارش میدادم باید پول میریختم&nbs ...

منظورم اینه بجای اینکه حضوری برین زنگ بزنین ب شماره اصلی خود اداره پست ببینین داستان چیه

Oh baby
میخاستم بگم برین پست چک کنین بعد گفتم نکنه یموقع اونجا منتظر باشن دور از جون خفت کنن.. ب هرحال بزنگی ...

اره واقعا جای ترس داره

شوهرم میگه بیا بریم، گفتم بیخیال بابا 

منظورم اینه بجای اینکه حضوری برین زنگ بزنین ب شماره اصلی خود اداره پست ببینین داستان چیه

اره حتما

سلام عزیزم خوبی برای منم یه همچین پیامی اومده با کد رهگیری و این داستانا حتی اسمو فامیلیمم هست درحالی که چیزی سفارش ندادم و کد رهگیری رو میزنم نامعتبره 

حالبه برای منم زده تبریز مبدا هستش و مقصد شهر خودم 

چرا اینجوری شده شما ادامه ماجراتون چیشد