2777
2789
اگه اصل نباشه زشته؟ البته کنارش لباسم هست

نه عزیزم چه زشت بودنی؟!

الان خیلی ها دیگه بودجه اشون به عطرهای اصل نمی‌رسه از عطرهای شرکتی استفاده میکنن عطرهای شرکتی هم اگه اصل باشن به نظرم نسبت به هزینه ای که میکنه آدم کیفیت خوبی دارن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
بترکی😂😂🤣🤣🤣

چه جواب هوشمندانه‌ای. این یکی رایگانه.

اگر بترکم در شعاع پنجاه کیلومتری محل انفجار عطرم پخش می‌شه.

البته که باعث شد برای واکنش نشون دادن لحظاتی تواضعم رو رو استندبای کنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به شرکتش داره ، در کل تستر های اماراتی عالین ،، شرکت اسکلاره اصلا نگیر و همینطور اسکوپ ‌... ( شرکت برند بد نیست، یعنی زیر ادکلن ها نوشته برند ...

اونتوس .. ساووج.. ورساج اروز .. اینوکتوس .. این ۴ تا عالیه .. 

از ۵۵۰ تا ۹۰۰ قیمتشه 

اگه دنبال موندگاری یکی دو روز بودی واسش ( عطر بگیر)😉 البته عطر هم گرونه ، اول برو بگو تست واست بزنه یکی ازونارو، دیدی رد بوی بالا داشت ( ۱۰ تا ۱۵ میل بگیر و بگو تو یه شیشه خوب بریزه .. ۷۰۰ تا ۸۰۰ در میاد، یه دستبد کنفی هم بذار کنارش و بذار تو  باکس، همون ۱ تومن میشه😀 اینارو قدیم انجام میدادیم😁 ولی جدی اونکارو کن ، خب دیگه خیلی حرف زدم رفتم دیگه

نه عزیزم چه زشت بودنی؟! الان خیلی ها دیگه بودجه اشون به عطرهای اصل نمی‌رسه از عطرهای شرکتی استفاده ...

☺ خیلی تاپیک های شمارو دوس دارم .. اونی که گفتی خدا واسه همه و قضاوت نکنیم ، و خیلی های دیگش .. گاهی چقدر زیباست انسان خودش ندونه ولی کلی انرژی مثبت بده 🙂 بهترین دعای من امشب خوشبختی تو که ب امید خدا خوشبخت میشی دوست خوب🙂شبت بخیرر...

☺ خیلی تاپیک های شمارو دوس دارم .. اونی که گفتی خدا واسه همه و قضاوت نکنیم ، و خیلی های دیگش .. گاهی ...

عزیزممممم🥺🥺🥺

چه قدر پیامت خوشحالم کرد🥺🥲🤌🏻❤️❤️

خوشحالم که تاپیک های من به چشمات قشنگ اومده💞

یه دنیا ممنون از انرژی قشنگی که به من دادی و آرزوهای خوبی که برام کردی🙏🏻❤️‍🔥 امیدوارم دوبرابرش به زندگی خودت برگرده و همیشه موفق و سلامت باشی🙏🏻🥲

کرید اونتوس بلو شنل شنل چنس آکوا بلو حیاتی اینا همه خنک و کمی شیرینن ساواچ دیور

اینا زیر ۱ تومن بود🤣😅😂

میگه زیر یه تومن گرون ترین عطرها رو پیشنهاد میدی😂

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

کاپیتان بلک 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه هاکسی لباس دخترونه 6یا7سال فابل استفاده داره بده به دخترمن بخدالباساش همه اش پاره وکهنه شدن😔😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
عزیزممممم🥺🥺🥺 چه قدر پیامت خوشحالم کرد🥺🥲🤌🏻❤️❤️ خوشحالم که تاپیک های من به چشمات قشنگ اومده💞 ...

ادم های خوب با (انسان خوب) کمی فرق دارن ، انسان خوبی هستی ب وضوح حس میکنم 😀.... تاپیک هات انرژی مثبت من هستش .. تا میتونیم محبت کنیم و تا میتونیم خنده ب لب دیگری و تا میتونیم دستی بگیریم ، این رمز هستی 🌺  خیلی خوشحال شدم عزیزم که بلاخره تو یه تاپیک حرف زدم باهات ، یادت باشه که تو خیلی خووووبی و پر از انرژی مثبت و خداوند دوست داره😀 ( شاید در دنیا تو یک نفر باشی ، اما برای یکنفر تو دنیایی) = اینو هدیه کن ب کسی که دوسش داری☺ دیگه رفتم بخوابم خوب بخوابی🙂🌼

ادم های خوب با (انسان خوب) کمی فرق دارن ، انسان خوبی هستی ب وضوح حس میکنم 😀.... تاپیک هات انرژی مثب ...

آخه🥲🥺چه قدر منو خوشحال کردی با حرفای قشنگ و انرژی مثبتت عزیزم

برات آرزو بهترین ها رو دارم❤️💖

منم خیلی خوشحال شدم که هم صحبت شدیم💞

شبت آروم مهربون