یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اصلا وسواس نداشته باش من ب هر چی فکر کردم سرم اومد تا یادمه خ مینشستم تو تنهایی فک میکردم اگه یکی از برادرهام خدایی نکرده فوت کرد چیکار میکنم و با خودم تو تنهایی برا اتفاق نیفتاده گریه میکردم ی شب خ انگار ک دل شکسته بودم از ته دلم گریه کردم نمیدونم چ مرگم شده بود صبح بیدار ک شدم صورتمو شستم گوشیم زنگ خورد وقتی ج دادم بهم گفتن برادرم فوت کرده من نفهمیدم چطور خودمو رسوندم خونه ی بابام از اون موقع هرشب ک میخام بخابم میگم خدایا تا صبح ک من خوابم مواظب داداشام و خانواده ام باش با استرس میخابم تا صبح
عزیزم اصلا وسواس نداشته باش من ب هر چی فکر کردم سرم اومد تا یادمه خ مینشستم تو تنهایی فک میکردم اگه ...
خدا بیامرزه و بهتون صبر بده
من از بچگی نشخوار فکری داشتم همش فکر همش فکر اونم نه به چیزهای خوب به چیزهای بد کم کم تبدیل به وسواس شد به هرچیزی حتی کوچک تدین چیزها روزها یا حتی ماه ها فکر میکنم خیلی خسته شدم از این اخلاقم دلم میخاد بزارمش کنار چون زندگیو ازم گرفته نمیزاره کاری کنم پیشرفتی کنم
خدا بیامرزه و بهتون صبر بده من از بچگی نشخوار فکری داشتم همش فکر همش فکر اونم نه به چیزهای خو ...
بله دقیقا منم همینجورم یعنی فقط اسکلت بدنم باقی مونده از استرس از فکر نابود شدم گاهی یکی ی حرفی بهم بزنه تا ساعت ها مغزم درگیر ی حرف ساده میشه ب هر چیزی ک فکر کردم سرم اومد اگه بهت بگم کلافه میشی حتی یکساله زایمان کردم از روز اول همش میگفتم فکرشو بکن ی روز بچم مریض بشه بستری اش کنن بیمارستان شوهرم براش دیوونه میشه چند روز پیش بستری اش کردن بیمارستان شوهرم اومد تو اون وضع بچمو دید فشارش افتاد حالش بد شد گفتم ای لعنت ب من و فکرای بیخودی من