2777
2789
عنوان

پرسش و پاسخ طلسم و جادو

1882 بازدید | 0 پست

ادامه پست طلسم و جادو 

*****آیا میشه من برم دعا بگیرم فلان پسر عاشق من بشه ؟یا داداشم یا مادرم یا همسرم در مقابل من لال بشن ؟

عزیزانم هیچ وقت هیچ وقت دعانویس رحمانی نمیاد دعا بده فلانی بزور شما رو بگیره یا دهان همه بسته بشه برای شما یا مبت فلانی جذب شما بشه .

بعضی ها میگن فلان جادوگر انجام میره

نههههه اشتباه نکنید تاثیرات این چنینی بسیاااار موقت هست بسیااااااااار و سریع باطل میشه و برمیگرده به خودتون عواقبش‌

چرا؟ 

چون اون پسر اون دختر مورد نظر شما شاید عاشق کس دیگری باشه و شما داری در سرنوشت اون دخالت میکنی و این کار حرامه .و بشدت عواقب داره و باطل که بشه اون فرد نفرت وحشتناکی داره به شمایی ک رفتی جادو گرفتی براش 

این عدالت خدای بزرگ است .

*******آیا میشه من کاری کنم همسرم با خانواده اش دشمن بشه و رفت و آمد نکنیم؟؟

خیر این کار حرام است و پس از ابطال سنگینی برمیگرده به خانواده خودتون و اون جن برای انتقام شما رو راحت نمیزاره

****** آیا با شمع سفید و ماساژ دورانی خلاف عقربه ساعت چشم سوم باز میشه؟؟؟؟

خیییییییییییییر این کار فقط با سالها عبادت خالصانه خدا و به خواست خدا اگر خداوند صلاح بدونه روزی شما میشه پس گول افراد رو نخورید که میگن من اینجوری کردن ۷۰ درصد باز شد رفتم بستمش.

********آیا میشه من جن رو به استخدام خودم دربیارم به زور یا با کارهای شیطانی؟

خیر چون اجنه زندگی دارن .بچه و خانواده دارن و بشدت ازتون انتقام میگیرن حتی اگر یک درصد بتونید موفق بشید 

*******آیا میشه من جن استخدام کنم خبر از غیب برام بیاره ؟بفهمم خونه مادرشوهرم چ خبره؟بفهمم کراشم کجاست؟ 

خیر چون عالم غیب از آن خداست و سرک کشیدن به زندگی دیگران تاوان دارد 

******آیا میشود با عبادت موکل داشت ؟

بله میشود❤️

ادامه بحث طلسم و جادو 

خواهرهای عزیزم خواهش میکنم هیچ وقت بخاطر کینه یا دشمنی یا خودخواهی و لج و یا زیاده خواهی هاتون سمت طلسم و جادو و دشمنی نرید .

جادوگر دشمن خداست .چرا ؟چون داره به خلق خدا آسیب میزنه باعث فتنه و غم در زندگی ها میشه .

*****آیا جدا کردن رابطه حرام با استفاده از علوم غریبه میشود؟

بله اگر زن و مردی و یا متاسفانه الان شاهد روابط همجنسگرایی هستیم رابطه داشته باشن با استفاده از علوم غریبه میشه اونها رو از هم جدا کرد .

*****پس جدا کردن حرام ها کار درستی است و قابل انجام است .

******آیا میشه چون من به عروسم حسادت میکنم برم کاری کنم طلاق بگیرن؟من به خواهرشوهر یا کلا به فلان کس حسادت میکنم برم طلسم جدایی بگیرم؟

پرهیز کنید از دشمنی با خدا که طلسم تون جادوتون باطل میشه نه تنها جدا نمیشن بلکه اجنه کافر رو وارد زندگی تون کردید و باعث میشید اونها از شما ها انتقام بگیرن.

خداوند ناظر اعمال ماست .

******چرا جادوگر زندگی فقیری دارد؟

جادوگر بنده شیطان است .حرام کار است فقر و بدبختی زندگی خودش و چون روزی اش حرام است آینده فرزندانش هم تباه میشه.

بحث شیرین مستجاب الدعوه شدن 

*****سوال کردید در مورد اجابت دعا 

چرا بعضی مواقع دعای ما اجابت نمیشه?

ما انسانها دوست داریم هر دعایی میکنیم اجابت بشه .میگیم خب خدا چرا نداد .مگه چ عیبی داره الان من خونه داشتم ؟

یا الان ازدواج میکردم با آقا یا خانم x

خواهر های عزیزم صلاح و مصلحت ما همگی در دستان قدرتمند خداست .

همه ی ما تو بچگی عاشق فلان بازیگر یا فلان همسایه شدیم و دعا کردیم بشه و نشد الان به خدا به همه ی اون انتخاب هامون میخندیم ما از آینده و تهیه و تحول روحیاتمون که خبر نداریم 

از پیشامدها که خبر نداریم 

یادمون باشه خدا هیچ وقت بد بنده هاشو نمیخواد خدا همه ی ما رو دوست داره .

اما ما میتونیم با عبادت و مراقبه و اعمال پاک و شایسته بشیم بنده مقرب خدا .مستجاب الدعوه بشیم .از عالم بالا از آینده آگاه بشیم .

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .