2777
2789
عنوان

کورتاژ یا قرص سایتوتک

305 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من ۱۳ام سقط داشتم‌قلب بچم تشکیل نشد‌ همون شب سنو خونریزی گرفتم‌ رفتم بیمارستان یه تکه افتاد سفید بود بعد ک سنو دادم گفتن جنین دفع شده کیسه اش مونده دو‌هفته داروی گیاهی خوردم امروز سنو دادم هنوز مونده گفت برم زایشگاه گفتم قرص سایتوتک دارم مصرف کنم گفت نمیخای کورتاژ بشی گفتم گفت قرص دوتا زیر زبونی چهارتا واژینال مصرف کنم حالا خانوادم میگن برم بیمارستان شوهرم میگه بچه اولمون بوده نمیخام کورتاژ بشی ضرر داره بنظرتون قرص تو‌خونه مصرف کنم ضرر داره یا ن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرص مصرف کنین بهتر از کورتاژ هست ولی قرص هم بهتر یک روز بیمارستان بستری باشین و تحت نظر مصرف ک ...

قرص خارجیه تو بیمارستان ایرانی میزارن میگن کامل دفع نمیشه میبرن کورتاژ دارم دیونه می شم 🥲

ما از یه دکتر تو‌ تهران قرص سایتوتک خریدیم به دوتا دکتر هم نشون دادیم تایید کردن اصله ،دوساعت بعد از مصرف سقط کردم ،دوستمم ۱۲هفتش بود از همین دکتر خرید ،اونم بعد از ۴ساعت سقط کرد 

پیج اینستاش cytotec1402

خدا خیرش بده تا عمر دارم دعاگوش هستم ،خیلی کمکم کرد ،تا لحظه سقط هم مشاوره رایگان دارن