2777
2789

اگه دختری باشه تو عقد جدا شده باشه دوشیزه هم باشه بعد بردار یا پسرتون تا حالا ازدواج نکرده باشه حاضرین با اون دختر که طلاق گرفته ازدواج کنه ؟؟

چون این شرایط خودمه و من تو سن کم به اجبار و واسطه بزرگ تر ها عقد کردم بعدش عقد کردیم مدام به خانوادم گفتم من اینو نمیخوام و خلاصه رفتار من هم با این آقا خوب نبود چون واقعا درکی از ازدواج و علاقه نسبت بهش نداشتم خلاصه نه اون با من خوب بود به خاطر رفتار هام نه من با اون خوب بودم یک مدت رفت تا چند ماه نیومد چون من بخشم گفتم دوست ندارم بعد از این که چند ماه خبری از هم نداشتیم رفتم درخواست طلاق دادیم و جدا شدیم تفاهمی 

با این دلیل اگه بودین اون دختر قبول میکردین فکر کنید دلیلیش همینه 

من خودم با آقایی در ارتباطم خانوادش راضی نیستن و بهم میگه دلیلت برای طلاق جزئی بوده ؟؟؟

بنظرتون دلیلم برای طلاق منطقی بوده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی چه قدر این تاپیکو میزنی 

من خودم پسر ندارم داداشم هم به من مربوط نیست خودش برای زندگیش تصمیم میگیره 

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

دلیلت که جزیی بوده 

شاید بهتر بود یکم برای زندگی متاهلی تلاش میکردی 

ولی اگه بخواد ازدواج کنه من مشکلی ندارم

برای هرکس ممکنه پیش بیاد

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

سلام عزیزدلم ممنونم که نظرتوگفتی  

سلام گلم تروخدا اعتماد به نفس داشته باش 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇