2777
2789
عنوان

از بین این دوتا خاستگار کدوم؟ 🥺❤

2706 بازدید | 120 پست

اولی: 

خونه ماشین نداره /به شدت کاریه، عاشقته عاشقشی /چهارسال از زندگیتو باهاش گذروندی ، ازلحاظ قیافه قشنگه و بهم میاید/رفیق باز نیست/ولی چون پول نداره خواسته های شمارو نمیتونه براورده کنه/اهل دود و دم نیست/شما خودتون اینو دوس دارید ولی از اینده میترسید

دومی:  

۲تا خونه داره/یه باغ پسته داره/دوتا ماشین داره/خودش کار کرده از بچگی همرو به دست اورده/ دوستت داره ولی نه دراون حد،ممکنه دراینده نزدیک عاشقتون شه/هرچی بخواید براتون فراهم میکنه حتی اگر یه چیز محال باشه/ 

از لحاظ قیافه ازتون خیلی پایین تره/رفیق باز نیست/دوستش ندارید 

کدوم؟ 

خدایی من بودم پولداره انتخاب میکردم 🥺 پول همه چیزه برای من

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا دومی 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

معصومه عزیزم شمایی /؟مگه شما نامزد نداشتی /؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

صددرصد اولی

من با کسی که از نظر فیس از خودم پایینتره نمیتونم کنار بیام😂متاسفانه قیافه برام خیلی مهمه

اهل دود و دم و الکی هم نباشه برام مهمه

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
کدومشون الکل مصرف میکنه یا سیگار و قلیون؟ خدایا دومی نباشه دومی نباشه

امین🤲😂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩