2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلدم بگو بگم،غیرپولیه

عزیزم اگر بلدید میشع بگید تعبیر خواب من چیه؟

خواب دیدم که یک نفر سعی داره طلاهامو بدزده،یعنی از گردن و دستم در بیاره اما بهش گفتم یادگاری مادربزرگمه ازم نگیرش،نگرفت و رفت.لطف میکنید بگید تعبیرش چیه🤕

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
بگو ببینم بیکارم مطب منتظرم  

چند بار شده خواب دیدم کسی رو کشتم یه پسر یا مرد غریبه که چهرش‌ پوشیده بوده بعد قتل ناراحت یا ترسیده شدم چرا این کارو کردم ولی لحظه قتل حسی نداشتم

یه خوابم دیدم روی پشت بوم خونمون با یه پسر مو هویجی رنگ بودم که می‌خواست ازم خاستگاری کنه منم همش وراجی میکردم اونم با مهربونی و لبخند نگام میکرد جنس لباساشو خیلی خوب بود

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
من کتابشو دارم بگو برات پیداش کنم از کتابه !😍

خواب دیدم نذر خرما رطب ویه نوع دیگه خرما اونایی ک رنگشون قهوای و کمی خشکه   میدن رفتم بردارم گفت خرما رطب بردار منم یه دونه خرما برداشتم ،بعد خواستم بخورم گفت اینجوری نخور پوستشو بگیر بعد بخور منم همون کارو کردم ،

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا