2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما استفاده کردید مبل و تمیز میکنه 

برا مبل باید مخزن مواد شوینده دارش رو بخری که فرش و قالی رو هم تمیز کنه برا من پرده و شیشه و کف و ...

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بچه ها اون که سرامیک تمیز می‌کنه چیه ؟ اونکه لباسارو مرتب می‌کنه چیه همین بخارشو هست ؟

سرامیک خالی کف شو . ولی برا بقیه موارد باید از اونا ک مث جارو برقی هست بگیری

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

برا مبل باید مخزن مواد شوینده دارش رو بخری که فرش و قالی رو هم تمیز کنه برا من پرده و شیشه و کف و .. ...

فرشام سفیده میترسم بیرون بدم بشورن خراب بشه میخوام خودم بابخارشو تمیز کنم ومبلم هم 

سرامیک خالی کف شو . ولی برا بقیه موارد باید از اونا ک مث جارو برقی هست بگیری

خالم خیلی سال پیش داشت واسه پرده و خیلی چیزا استفاده میکرد عالی بود 

الان خودم می‌خوام واسه جهیزیه بگیرم نمی‌دونم استفاده و کارایی داره یا الکیه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg

خالم خیلی سال پیش داشت واسه پرده و خیلی چیزا استفاده میکرد عالی بود  الان خودم می‌خوام واسه جه ...

خیییلی خوبه انقدر کارایی داره ک نگو از تمیز کردن کف زمین و دیوار آشپزخونه و ... راحت میشی تو یکساعت کل کارات تموم میشه فقطاز اونا بگیر که مخزن برا موادشوینده هم داره

خالم خیلی سال پیش داشت واسه پرده و خیلی چیزا استفاده میکرد عالی بود  الان خودم می‌خوام واسه جه ...

بخر حتما ماهایی که نداریم تو خونه جاش واقعا خالیه بدردت میخوره 

فرشام سفیده میترسم بیرون بدم بشورن خراب بشه میخوام خودم بابخارشو تمیز کنم ومبلم هم 

اگه عادی بخری چرک مرده میکنه 

بخر حتما ماهایی که نداریم تو خونه جاش واقعا خالیه بدردت میخوره 

پارسال مامانم خواست بگیره گفتم ولش کن یکم گرونه نیاز ندارم ولی الان وقتی بهش فک میکنم میبینم واقعا لازمه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg