2777
2789

اوه له له

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت میشکنه که

این که چیزی نیس عزیزم دست من تحمل کیلوها طلا رو داره ازبس کیلو کیلو طلا انداختم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
بعد امروز معلم دینی مون ی سوال از بچه ها پرسید بعضیا ج دادن گفت بهشون کادو میدهعهه ولی من ... ببین ...

چقدر معلم دینی ها عوض شدن😁

اشکال نداره خودت برو یه کادو کوچیک برا خودت بخر

بعد امروز معلم دینی مون ی سوال از بچه ها پرسید بعضیا ج دادن گفت بهشون کادو میدهعهه ولی من ... ببین ...

اینا کادو درست و درمون نمیدن ناراحت نشو 😄😄

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
چقدر معلم دینی ها عوض شدن😁 اشکال نداره خودت برو یه کادو کوچیک برا خودت بخر

مال ما خیلی گله 

نه فعلا باید ب فکر کادوی خواهرم باشم 🙂😂

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

میگن مرداش خیلی جاذابه

😂😂😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...