2777
2789
عالیه همه رو بفروش مهاجرت کن😍😂😂

می خوام فرار کنم برم افریقا با یه مرد افریقایی ازدواج کنم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خوام فرار کنم برم افریقا با یه مرد افریقایی ازدواج کنم

بهترین فکره😂😂😂

حالا چرا افریقا😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
ای بابا این که چیزی نیست مال منم برام ایفون ۱۷ گرفته😎😎😂

دیگه دوز پسرم گفت شرمنده دو مدل پایین تر گرفتم بعد سر کادوی تولد برات جبران میکنم🥲😂

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
من یه حسود پلاستیکیم 🙈

نه عزیزم منم اگه جای شما بودم حسادت میکردم دیگه حاجی تکه😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
منمممممم🥲🥲🥲🥲🥲🥲

بعد امروز معلم دینی مون ی سوال از بچه ها پرسید بعضیا ج دادن گفت بهشون کادو میدهعهه ولی من ...

ببین چقدر بدبختم ک حتی از کادوی معلمم محروم شدم 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅