2777
2789
عنوان

چیکاربایدبکنم؟

46 بازدید | 2 پست

من پدرم اعتیاد داره و سرکارنمیره وکلی باهاش جنگیدیم وفایده نداشته الان هی زنگ میزنه به شوهرم که برام پول بزن لازم دارم واگه بگیره پس نمیده یاهمش به من پیام میده برام شارژ بزن داداشمم۱۳سالشه حس میکنم عین خودش داره بار میارتش و اونم به من پیام میده  شارژ بزن برام من ازسر دلسوزی واینکه خانوادمن براشون میزنم😔 ولی دیگه خسته شدم وآبروم و پیش شوهرم میبرن و شوهرم وازخانوادم بدش میاد من ۶ماه یه بارخانوادمومیبینم چون راهمون تقریبادوره مامانم خیلی بی زبونه و اصلانمیتونه ازخودش وبچه هاش دفاع کنه چیکارکنم که دیگه آبرومونبرن وکمتربراشون دلسوزی کنم به خدا خسته شدم😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.