2777
2789
عنوان

شما باشین به زندگی با این مرد ادامه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 60 پست
دقیقا منم  الان باردارم دارم سقط می‌کنم ولی عذاب وجدان داره می‌کشه منو همش میگم بزارم برم بعد ...

منم ترس دیوونه کرده

از شوهرم بدجور میترسم

حتی بعد از طلاق

بارها تهدید کرده اگه طلاق بگیری اسید روت میپاشم 

زیر ماشین میگیرمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا درست نمیشن بخدا بگو پس دوست دارید خوب زندگی کنید 

نه اصلا درست نمیشن 

من حتی میگم  کاش همین تغییرات اندک دو ماهش پایدار باشه 

کمتر بزنه تهدید کنه تهمت بزنه

اره متاسفانه بهمین حد خند داره من الان باید امیدوار باشم کمتر کتک میخورم

اگر می تونی از این زندگی بیای بیرون حتما این کار رو بکن و خودت رو نجات بده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

شوهرت اگه داره خودشو تغییر میده پس خیلی دوستت داره. چون آقایون معمولا به خودشون زحمت نمیدن. اما در مورد طلاق باید بدونی تا اون نخواد راحت نمیتونی طلاق بگیری و چند سال باید بدوی. حق طلاق در ایران با آقایونه. متاسفانه ممکنه در ازدواج بعدی هم چندان مورد خوبی نصیبت نشه. پس ریسک نکن. فرصت بده اون خودشو اصلاح کنه چون داره تلاش می کنه تو رو از دست نده. توکلت به خدا باشه. کلا همه آقایون یه ایراداتی دارن. شوهر فعلیت هم که داره تلاش می کنه و دوستت داره. تصمیم در مورد طلاق رو به آینده موکول کن و الآن تو هم تلاش کن کیفیت زندیگیتونو بالا ببری🌹🌹🌹

طلاق می‌گرفتم با این شرایط 

آبی که گل آلود شده هیچ وقت مثل اولش زلال نمیشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁