2777
2789

قبلا هم که تاپیک حذف مخصوص بود .یکساعت زمان می‌برد تا برسن وحذف کنن . الان که بیشترم زمان میبره که دونه دونه برن پیامهای شخصی و....ای کاش به روال قبل برمی‌گشت. 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اون تایمی که گفته بودن لینک فرستادم هنوز پاک نکرده 

باید چیزمیز خاصی مینوشتم ،؟؟؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم گذاشتم یکیش حذف شد فقط !

فقط لینک گذاشتی ؟

من لینک گذاشتم دو نا لینک جدا برا هر تاپیک فعلا خبری نشده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
قبلا هم که تاپیک حذف مخصوص بود .یکساعت زمان می‌برد تا برسن وحذف کنن . الان که بیشترم زمان میبره که د ...

دقیقا همینه.. کلی باید معطل بشیم.. الان من یکساعت تمام از وقت گرانبهامو گذاشتیم رو تاپیکی که هنوز حذف نشده ..مثل همیشه تو تایم فرستادم

گفتم میخوام حذف شه لینک همشونو فرستادم یکیش حذف شد 

منم همینکارو کردم حذف نکرده 😕

خروس؟! وات 😂  یعنی چی

یکی از دیالوگای فیلم اخراجیهاست😂😂

امین حیایی میگه. اونجا که میخوان با دستمال یزدی نشونه گیری کنن

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
،😂 صبر هم میکنیم. یه اشک مصنوعی بریزم تو چشام. خشک شد بخدا جدا از شوخی .. این چه وضعشه من اعتراض دا ...

من ساعت ۱۱فرستادم ۱۲پاک شد🤔

goftino.com/c/kM6btL.