2777
2789

سلام خانوما من نیمه آبان زایمان کردم یکماه بعدش صفرامو به دلیل سنگ درآوردم...

بعد از اون پریود شدم تا الان سه بار پریود شدم 

سره دومین پریودم به دلیل خونریزی زیاد رفتم دکتر و سونو کرد گفت ضخامت آندومتر کم شده بهم قرص استرادیول داد بهتر شدم و کم شد 23روز بعد پریود شدم بعد از ده روز پاک شدم دوباره سه چهار روز بعدش افتادم به خونریزی کلافه شدم دیگه توروخدا تجربه ای دارین بگین..جون تو بدنم نمونده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اوایل سه‌چهار بار فقط شیافشو زدم سره پسرمم میزدم ولی الان نمیدونم چرا اینطوره

منم اینطور یودم تا ۴ ماه همش پریود بودم چند تا دکتر زفتم هر کس یه چیزی گفت حتی یه دکتر گفت بارداری سقط کردی و من اصلا نزدیکی نداشتم سزارین بودم و همش پریود  تا رفتم دکتر خودم چون شهر دیگه بود با بچه خستم بود برم خیر ببینه گفت واسه امپول و شیاف هایی که زدی اینطوری همون اول نیومدی چرا بهم قرص جلوگیری روجا داد الان سه سال و نیمه میخورم همیشه مرتب میشم گفت دوس داری ادامه بدی نمیخوای هم چند ماه بخور مرتب شدی دیگه نخور