2777
2789
عنوان

تو بچی بهم تجاوز شد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 13831 بازدید | 200 پست
پیرو تاپیک مراسم عروسی بدون حضور بچه ها تو رو خدا جدی بگیرین بچه ها خیلی ضعیف و بی پناهن با هر کسی ...

من دخترمو با دخترهای فامیل هم تنها نمیذارم و حواسم هست. وقتی بچه بود دختر یگی از اقوام نزدیک بهش دست میزد،اون ۸سالش بود دختر من ۲سالش، وقتی فهمیدم دیگه نذاشتم بازی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم برات

منم برای شما 

تو تاپیک قبلی تون گفتید ۱۷ سالتونه

ابتدا تاپیک هم اعداد و اقارم خوب جمع نکردید که اونجا هم ۱۲ سالتون میشد

بهتون تجاوز کامل شده بعد به هیچکی هیچی نگفتی پاشدی رفتی 

در حال عادی طرف از درد به خودش می‌پیچد دیگه چه برسه به تجاوز

میخوام یه قصه کاملا واقعی از تجاوز یه پدر به دخترشو بگم اینکه از کجا میدونمو نمیتونم بگم ولی هیچ در ...

بگو

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

میخوام یه قصه کاملا واقعی از تجاوز یه پدر به دخترشو بگم اینکه از کجا میدونمو نمیتونم بگم ولی هیچ در ...

تقریبا چندسالی از این اتفاق میگذره تو یکی از محله های داغون شهرمون یه خانواده ای بودن که پدره تعمیرگاه داشت و سه تا بچه دو دختر و یه پسر

یه روز پدره مچ زنشو با برادر خودش حین رابطه میگیره و طلاقش میده بعده اون موقع دختره کلاس پنجم بوده

بچه هاشم مادرشونو تو انباری با عموشون میدیدن قبل از طلاق و از رابطه اونا تحریک میشدن

تقریبا چندسالی از این اتفاق میگذره تو یکی از محله های داغون شهرمون یه خانواده ای بودن که پدره تعمیرگ ...

متاسفانه پدره شبا فیلم مستهجن نگاه میکرده و بعضی وقتا بچه هاشم میدیدن تا اینکه پدره به دخترش تمایل پیدا میکنه اونم که نه نمیگه

بهم دست میزد کثافت خدا لعنتش کنه و یه کارای دیگه بهتر که مرد 

چند سالش بود ؟ تو چند سالت بود ؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تو چه صحنه ای دیدی؟ که زود رسیدی کیبود اون مرد؟

عزیزم من ندیدم پست هامو بخون 

ما از کوه بالا میرفتیم پر درخت ... بود 

بعد من خون دماغ شدم اونا رفتن من موندم و به زن دیگه 

دیگه یکم بعدش خوب شدم خاک تو سرم یکم عکس اندختیم و یهو دیدم خواهرم نیست داد زدم اسمشو ک جواب نداد در عوض اون مرده گفت الان میام دیگه اومدن من متوجه نشدم اما میگم ک خداروشکر زود صدا زده بودم 

میگفت فقط یکم برده تو🤦🏻‍♀️بکارتش سالم بود 

اون عوضی هم همکار پدرمه هم ۱۰ سال شب و روز خونوادگی با هم بودیم اشغاللل