2777
2789
عنوان

تو بچی بهم تجاوز شد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 13831 بازدید | 200 پست

ناراحت شدم..

چقدر این چیزا و میشنوم،نمونش دوست خودم که پسر عمش بهش تجاوز کرده بوده تو بچگی.

من خیلی وقتا تو بچگی با پسرخاله‌هام تنها بودم ولی خداروشکر هیچ وقت کاری نکردن. حتی تو بزرگسالی هم می‌شنوم خیلیا با فامیلشون رابطه داشتن ولی ما حتی شوخی جنسی هم نمیکنیم.با هم راحتیم ولی این چیزارو نداریم

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
کاشکی میگفتم:(

از قضاوت شدن و بی ابرویی میترسیدی حق داری 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی نفرو میشناسم  خوده شوهرم با چشمش دیده  پسره با خواهرش رابطه برقرار میکرده

منم از اینجور موردا شنیدم چقد بده اخه ادم نمیتونه حتی به نزدیک ترین کسش اعتماد کنه متاسفم براشون 

شوهره مادر بزرگت بهت تعرض میکرد ؟!  چراااا ؟! چند سالت بود ؟ 😥 🫣

اره بعضی وقتا میرفتیم خونشون بعد مامان بزرگم تنها بود میموندم پیشش صبح ها مامان بزرگم میرفت نونوایی بعد اونم اذیتم میکرد بعد تهدیدم میکرد که نگم  اصلا نمیدونستم کار بدیه در این حد که بزرکترشدم فهمیدم دیگه هیچ وقت نرفتم خونشون

بچه رو کجا تنها گیر اورده بود که کسی ندیده🤦‍♀️

رفته بودیم باغ 

بعد رفتیم کوه من خون دماغ شدم وایسادم ...

گفتم جریانشو یه پست دیگم

ما با این خونواده ۱۰ سال شب و روززززز با هم بودیم 

هعییی

اره بعضی وقتا میرفتیم خونشون بعد مامان بزرگم تنها بود میموندم پیشش صبح ها مامان بزرگم میرفت نونوایی ...

چقدددر عوضی و پر رووو !!!!

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چقدر این چیزا و میشنوم،نمونش دوست خودم که پسر عمش بهش تجاوز کرده بوده تو بچگی. من خیلی وقتا تو بچگی ...

از نظرم بستگی به تربیت خانواده داره الان اگه به مامان و باباها باشه میگن به خاطر جامعه ‌اس ولی اگه خودشون بچه‌هاشون درست تربیت کنن جامعه به اینجور چیزا نمیکشه

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
اصلا حالا که فکرشو میکنم ینی تو کوه این همه مردای کوهنورد و اینا من تنها واقعا خدا خیلی هوامو داشته ...

انگار کوهنوردا کلاا پاکن😅شوهرم کوه نورده

منم وفتی با شوهرم دوست بودم چ شبها که تنها باهاش کوه نرفتم

تاصبح باهم بودیم تو چادر.چیزی جز عشق بینمون نبود

حتی هیچ حرکت یا حرف ناپاکی بهم نگفت

البته این مال بیست سال پیشه 

حالا دخترا پانشین برین کوه با یکی و بیچاره کنین خودتون و

پسرای این دوره قابل اعتماد نیستن

او در بر و ایام به کام است...
اره رفت آمد داریم اما کثافت نمیدونم یادشه یا ن خونشون که اصلا نمیرم خونه مادر بزرگم میرم اونام میان ...

چه مامان بیخیالی داشتی بعدش دردی خونریزی داشتی حتمن 

چطور تو خودت ریختی اینهمه دردو😔

من برادر شوهر مجرد سه تا داشتم دخترم ۵ سالش بود اونا که خواب بودن میگفتن بیا بغل عمو من نمیزاشتم بره بهش یاد دادم هیچوقت زیر پتو نره بغل عمو و دایی یا هر مرد غریبه دیگه ای وقتی عمو و دایی رحم نمیکنن غریبه میخاد رحم کنه