2777
2789
عنوان

تو بچی بهم تجاوز شد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 13830 بازدید | 200 پست
خیلی خیلی سر نترسی داشتم تو نوجوونیم تنهایی کوهنوردی میرفتم ساعت ۶صبح  خونه دوس پسرم میرفتم ح ...

واقعا نترس بودی و خدا بهت رحم کرده

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
خیلی، از بزرگ و کوچیک  یل تجاوز شده یا داره میشه، و هیچی ام نمیتونن بگن

دقیقا پسر و دختر هم نداره بعد تر اونایی هستن که نزدیکن و خانواده‌ها بهشون اطمینان دارن خیلی راحت سو استفاده میکنن

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بابا بقران میشه اون الان ۲۵ سالشه من ۱۸

در چه حدی بود ؟! دست مالی یا تعرض ؟؟ 🥲

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها باور کنید ی دختر هیچ وقت نمیاد الکی بگه بهم تجاوز شده اینو درک کنید الکی انقدر سوتی نگیرید و بد بین نباشید حتا اگر دروغ هم باشه ۱ هزارم درصد شما ازش درس بگیر بازم دمش گرم تاپیک شگزد مستقیم مادر ها بینن و به هیج کس اعتماد نکنند

#انسانیت

یه نفر توی فامیل هست که قبلاً جلوی چشم خانواده ی دختره همش باهاش شوخی دستی میکرد مثلا لپشو میکشید،قلقلکش میداد یا همش شوخی شوخی میگرفتش بغل،کلا باهم سرخوش بودن،من اون موقع ۹سالم بود اینو دیدم هنگ کردم آنقدر بدم اومد ازشون الآنم خیلی نفرت دارم از طرف اصلا خونم راش نمیدم با اینکه زن و بچه داره😐😂خیلی هیزه خاک برسر

واقعا نترس بودی و خدا بهت رحم کرده

اصلا حالا که فکرشو میکنم ینی تو کوه این همه مردای کوهنورد و اینا

من تنها واقعا خدا خیلی هوامو داشته چی تو مغز یه نوجوون میگذره واقعا🫠🫠😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
بچه ها باور کنید ی دختر هیچ وقت نمیاد الکی بگه بهم تجاوز شده اینو درک کنید الکی انقدر سوتی نگیرید و ...

افرین واقعا شما درست میگی همش دنبال اینن سوتی پیدا کنن

هیچکی حاصر نیست الکی همچین حرفی بزنه  حتما درد این موصوع رو چشیده که میاد میگه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
منم متاسفانه داییم همچین قصدی داشت از همون اول که بچه بودم حتی الانم  نگاه های هیزشو حس میکنم و ...

دایی خواهر زاده مث خواهره خودش میمونه … 

چقدر کثیف یعنی به خواهر خودشون چشم دارن اینا 😒

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها باور کنید ی دختر هیچ وقت نمیاد الکی بگه بهم تجاوز شده اینو درک کنید الکی انقدر سوتی نگیرید و ...

باورشون نمیشه چرا باید علکی بگم توروخدا به هیچکس اعتماد نکنید