2777
2789
عنوان

تو بچی بهم تجاوز شد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 13828 بازدید | 200 پست
امروز چیشده همه همچین تاپیکی میزنن  ولی اره ادم خیلی باید مراقب دخترش باشه

مراقب بچه اش باشه پسر دختر نداره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی وحشتناکه من میترسم برابچهام گاهی مجبورمیشم بزارمشون پیش مادربزرگشون

تجربه ای شد که بچه هامو پیش کسی نذارم 

تا الان نذاشتم از این به بعد هم اجازه نمیدم 

حتی پسرم با پسرای فامیل هم بازی کنه حواسم هست بهشون

خیلی خیلی سر نترسی داشتم تو نوجوونیم

تنهایی کوهنوردی میرفتم ساعت ۶صبح 

خونه دوس پسرم میرفتم حتی دوستاشم بودن

مهمونی و باغ میرفتم با دوستام و دوس پسراشون

ولی خداروشکر هیچوقت مشکلی نداشتم از این بابتا

الان فکرشم میکنم میترسم دیوونه بودم🫠😂😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
۱۸ سالمه 

پس چرا گفتی ۲۰ سالشه الان اون ؟! 

اشتباه تایپی به عدد نمیشه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

باز تو خوبه پسر خالت بوده من عموم این قصد رو داشت  ولی نمیدونم چراا اونوموقع ها این چیزا زی ...

رابطه پدر مادرا رو میدیدن به نظر من چون اتاق جدا نداشتن اون موقع 

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
تجربه ای شد که بچه هامو پیش کسی نذارم  تا الان نذاشتم از این به بعد هم اجازه نمیدم  حتی ...

منم همین طور ولی من آگاه شون کردم گفتم هرکی اذیت تون کرد نترسین جیغ و داد کنید به خودم هم بگین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
۱۸ سالمه 

عزیزم  

سعی کن فراموشش کنی میدونم سخته اما باید فراموش کنی که تو ایندت تو رویاهات تاثیر منفی نزاره

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

چقدر وحشتناک 

خداروشکر بچه های نسل جدید خیلی زود اینارو میفهن هرچند امیدوارم خانواده ها انقدر عاقل بشن که از ۲ سالگی برای بچه کم کم توضیح بدن که آگاه باشه 

امیدوارم حالت خوب باشه عزیزم هیچ وقت خودتو گناه کار ندون اون پست فطرته و تاوانش هم پس میده مطمعن باش

#انسانیت