2777
2789

با اینکه سه ساله دستشویی رفتنو یاد گرفته اما گاهی وقتا میدونه دستشویی داره اینقدر دیر میره که وسط راه جیش میکنه تو شلوارش، از دستش نمی دونم چیکار کنم تمام زندگیمو به گند کشیده

تنبیه کن البته نه بدنی

هر وقت این کارو کرد بگو سه روز کامل حق بازی کامپیوتری و گوشی نداری

و به حرفتم عمل کن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گاهی حس می کنم داره بهش میگم برو نمیره اصرار داره که دستشویی ندارم

بزور ببرش ،پسر من یمدت خیلی نگه میداشت از طرفی ضرر داره برای بدن منم زدم تو گوگل عکس کرم روده رو نشونش دادم گفتم وقتی دیر میری دستشویی داخل شکمت ازین کرم ها درمیاد 😂 دیگه زود میره

پیش دبستانی میره پنج سال ونیمه است سر صبح دستشویی میره دیگه تا ظهر دستشویی نداره

پسرت بچگي منه 

منم اينطوري بودم كنترلم زياد بود 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خوب شما هم رو فرش جیش می کردی؟کی خوب شدی؟

نه جيش نميكردم 

كلا الانم همينم 

بريم سفر تا نريم هتل دسشويي نميرم منظورم تو راهيه حتي ١٠-١٢ساعت بشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚