2777
2789
عنوان

به نظرتون همراه داداشم برم؟

128 بازدید | 12 پست

امشب ب مناسبت ولنتاین خونه نامزدش دعوت شدیم 

مامانم سرکاره

داداشم کادو میگیره میره خونه شامم همونجاس

منو دعوت کردن

نمیدونم کار درستیه برم با داداشم یا بذارم تنها بره ؟

وقتی دعوتی برو دیگ

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم نرو میخوای ولی اگه خانواده دختره هستن خب توام برو در صورتی نباید میرفتی که جشنشون دوتایی میشود

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دعوت هستین برو خوش میگذره دورهمی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اگر فقط تعارف بوده نرو اما اگر رسمی دعوت کردن برو بزار بدونن برادرت خانواده داره

هم ب من هم مامانم زنگ زدن دعوت کردن

امروزم خواهرش زنگ زد مامانم گفت بیاین

مامانم گفت احتمالا خواهرش میاد

گفت منزل خودتونه خوشحال میشیم

دقیقا مثل ما اصرار نمیکنن الان من نمیدونم باید برم یا نه😂😂

ولنتاین مگه دوتایی نیست چرا با خوانوادش😕

تولدش و چند روز معمولی دوتایی رفتن

ایندفعه مامانش شام درست کرده ک بیاین

داداشمم تا حالا ب عنوان نامزد تنهایی نرفته خونشون

گرچه هنوز ی هفته هم نشده نامزدیشون رسمی شده😂 

نمیدونم چکار کنم

نمی دونم نرو میخوای ولی اگه خانواده دختره هستن خب توام برو در صورتی نباید میرفتی که جشنشون دوتایی می ...

اره منم همینو میگم تولدش دوتایی بود هیشکی دیگه نبود 

رفتن بیرون

الان حتی دوتا خواهرش با دامادا هستن 

اگه من نرم داداشم تنهاست خودشم معذبه میگه بیا

ولی نمیدونم درکل کار درستی هست برم یا نه

شما جای من بودی میرفتی یا نه؟

اره میرفتم ،خودمو جای اونا هم میزاشتم بازم اومدنتون تاثیری نداشت برامون وقتی دیگران هستن شما هم باش چه اشکالی داره تازه مسئله شناخت بهترتون  هم هست