2777
2789
عنوان

گل پسرم کو…

696 بازدید | 21 پست

سیرم به خدا از همه ی کس، گل پسرم کو؟

گیرم همه ی عالم بُوَدَم، تاج سرم کو؟

اي شیر و شکر، قند و عسل، ماه زمینی

از ورطه اندوه تو پای گذرم کو؟

تو بال و پرم بودی و ناگاه شکستی

بعد از تو قفس باز شود، بال و پرم کو؟

بعد از تو دراین باغ سر گشت ندارم

ان گل که به او باز بیفتد نظرم کو؟

گیرم که کمر راست کنم در گذر باد

ان سایه آرامش بر روی سرم کو؟

تن بی تو به جان آمد و فریاد بر آورد

اي بخت، دلم کو؟ نفسم کو؟ جگرم کو؟

روزایی رو دارم میگذرونم که خدا سر دشمنم نیاره بچه ی صحیح و سالمم یهو مریض شد گفتن تومور مغزی ازش فقط یه تیکه گوشت رو تخت مونده که فقط کمی چشماشو باز میکنه میبنده درد میکشه وقتی بهش سرم میزنن یا رگ میگیرن ولی زبون نداره حتی ناله کنه دست و پا میزنه یکم تا مغز استخونمو میسوزونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم مثل پسر شما بی آزار یعنی هیچوقت اذیتم نکرد همیشه اروم مهربون حتی یه شکلات تنهایی نمیخورد باید من و باباش یه گاز بهش میزدیم 

همه از شیطنتای بچشون گله میکردن ولی من همیشه میگفتم هیچوقت اذیتم نکرد ارومه نمیدونم چشم خورد بچم چی شد یهو اینطوری شد

روزایی رو دارم میگذرونم که خدا سر دشمنم نیاره بچه ی صحیح و سالمم یهو مریض شد گفتن تومور مغزی ازش فقط ...

آخ عزیز من ‌

کاملا درکت میکنم 

چ روزای سختی رو داری میگذرونی 

خدا بهت صبر بده😭منم پسرم و بر اثر سرطان خون از دست دادم توی دوماه 

برای بچه ی گلت دعا کن ازش بگذر تا خدا ببره 

من وقتی پسرم داشت درد میکشید اوایل زجه میزدم نه خدایا خوبش کن وب ی جایی رسید دیدم داره عذاب میکشه گفتم خدایا نبینم دردشوووو ببر😭😭😭😭😭خیلی سخته 

با تمام وجودم برات دعا میکنم 

خدا صبر بده بهت 

خدا شفا بده فرزندتو 

💔💔💔💔قلبم درد گرفت 

نمیدونم چرا خدا این بچه هارو اصلا بهمون میده شیرینیشو بهمون نشون میده بعدش فقط عذاب عذاب کاش هیچوقت ...

نمیدونم…روز ب روز دلتنگ‌تر 💔امروز ازون روزاست ک من عجیب دلم تنگه 

این روا نبود 

دختر منم مثل پسر شما بی آزار یعنی هیچوقت اذیتم نکرد همیشه اروم مهربون حتی یه شکلات تنهایی نمیخورد با ...

الهی دورت بگردم 

بچه هامون فرشته بودن 

ماه بودن 

نمونه بودن 

دلتنگم💔😭

منم راضی به عذابش نیستم همش میگم خدا اگه قرار نیست شفاش بدی بیشتر ازین عذابش نده ببرش بذار دیگه فقط ...

الهی بگردم 

ک دوران سختی میگذرونی 

امیدوارم فقط خدا کمک کنه بهت 

روزایی رو دارم میگذرونم که خدا سر دشمنم نیاره بچه ی صحیح و سالمم یهو مریض شد گفتن تومور مغزی ازش فقط ...

از خدا می‌خوام هر چ زودتر سلامتیشو بدست بیاره 

واقعا سخته ببینی بچت مریضه و کاری از دستت برنمیاد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁