2777
2789
عنوان

وای بیایید ببینید زن هموم چی نوشته چه جوابی بدم بش

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 89 پست
بچهها من تو عروسی زن عموم ک اصلا تو هیچ خوشی هام محلم نمی‌داد گفت روسری ت بده تا من برم برقصم گفتم ن ...

خیلی هم خوب نوشتی آفرین

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاخره اون بزرگتره اومده بهت گفته روسریتو بده ،میدادی بهش  حالا دوس نداشتی بدی اصلا ،اونم زورش ...

خب اون هیچ وقت تو خوشی های من نبود ن عروسیم اومد ن بچه دار شدم اومد ن زنگ زد ن پیام داد 

بچه بودم ب بچه هایش یاد داده بود. ک جلو جمع من مسخره کنن اون می‌خندید 

چرا باید چیزی ک خودم لازم داشتم بهش میدادم 

چرا اون ب من باید بگه گمشو..خودش گم شه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
خب اون هیچ وقت تو خوشی های من نبود ن عروسیم اومد ن بچه دار شدم اومد ن زنگ زد ن پیام داد  بچ ...

شما کار خوبی کردی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بقیه عروسی ها میرم میبینم اصلا رو پیست رقص جای سوزن انداختن نیس اونوقت برا من کلا دوستام بودن  ...

برای منم فامیل های خودم اصلا نیومدن برقصن چون داشت فیلم برداری می شد ایناهم خر مقدس 

فقط خانواده شوهرم ریختن وسط منو خودشون و کل سالن رو ترکوندن 💣😵🤕😂

ولی بعدش که فامیل های من اومدن . به فیلم بردار گفتم فیلم نگیره ولی اونا با مانتو و روسری داشتن می رقصیدن 😂😂😂😂

اسکووووووولا

خیلی هم خوب نوشتی آفرین

ممنون فقط شما گفتی درست انجام دادی 

آخه همین زن عموم برای عروسیم نیومد بچه دار شدم ن اومد ن رنگی ن پیامی 

هیچ احترامی ازش ندیدم 

بچه بودم ب بچه هایش یاد داده بود تو جمع منو مسخره کنن اون می‌خندید 

چرا باید چیزی ک خودم لازم داشتم بهش میدادم..

آخه گفتم اگه نگم میترکم اون فکر می‌کنه من خرم..

نه عزیزم اون از خداش بود که تو بفهمی که گفته برو گم شو.تو هم با این پیامت به آرزوش رسوندیش.البته میتونستی همونجا  که گفت ازش میپرسیدی چیزی گفتی؟ اونم به گوهخوری میوفتاد که نه چیزی نگفتم اینجوری بهتر بود

شما کار خوبی کردی

گفتم اگه نگم فکر میکنه من گیج م خر نفهم ..نوشتم زن عمو سلام فقط خواستم بگم شنیدم بهم گفتی برو گمشو با تشکر خنده گذاشتم همین ....

آخه گفتم اگه نگم میترکم اون فکر می‌کنه من خرم..

به نظر من خوب کردی گفتی اینا رو اگر جوابشون رو ندی فکر می کنن ساده و خنگ و بی زبونی

نه عزیزم اون از خداش بود که تو بفهمی که گفته برو گم شو.تو هم با این پیامت به آرزوش رسوندیش.البته میت ...

یواش گفت فکر کرد نفهمیدم ولی قشنگ متوجه شدم تو شلوغی چیزی نگفتم گفتم یهو میپره ب آدم جلو جمع گفتم بعد بهش پیام بدم 

میگن تو عالم ذر نشونمون دادن.ما هم قبول کردیم.😬🤕

عجب خنگ هایی بودیم 

فکر کنم وقتی داشتن این زندگی رو بهمون نشون می دادن هنوز بهمون عقل نداده بودن