2777
2789
عنوان

وای بیایید ببینید زن هموم چی نوشته چه جوابی بدم بش

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 89 پست
بچهها من تو عروسی زن عموم ک اصلا تو هیچ خوشی هام محلم نمی‌داد گفت روسری ت بده تا من برم برقصم گفتم ن ...

من که کارت رو پسندیدم.

خیلی خوبه وقتی از کسی گله داری به خودش بگی به جای اینکه پشت سرش حرف بزنی بعدا بهش برسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که کارت رو پسندیدم. خیلی خوبه وقتی از کسی گله داری به خودش بگی به جای اینکه پشت سرش حرف بزنی بعد ...

دقیقا..من قهر نکردم باهاش هر جا ببینمش باز سلام میکنم چن وقت دیگه از مسدودی درش میارم چون گفتم یهو بی احترامی بهم می‌کنه من جواب میدم بدتر میشه 

همون با تشکر گفتنم از صدتا فحش بدتره براش همون استیکر خنده ها براش از صدتا فحش بدتره 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
دقیقا..من قهر نکردم باهاش هر جا ببینمش باز سلام میکنم چن وقت دیگه از مسدودی درش میارم چون گفتم یهو ب ...

مطمئن باش کارت خیلی درست بوده.

اول اینکه رک گفتی روسریمو لازم دارم. الان تو مدارس ما داریم خودمون رو می کشیم که به بچه ها نه گفتن رو یاد بدیم.

دوما بهش پیام دادی و بهش فهموندی که ناراحت شدی، دیگه جرت همچین برخوردی نداره اگر تکرار کرد کلا بزارش کنار

سوما به جای اینکه همه جا پشت سرش حرف بزنی و بگی چیکار کرد بعدا بهش برسه و طلبکارت بشه مستقیم به خودش گفتی. 

واقعا کارت عالی بود. مطمئن باش. ادامه بده

مطمئن باش کارت خیلی درست بوده. اول اینکه رک گفتی روسریمو لازم دارم. الان تو مدارس ما داریم خودمون ر ...

ممنون 

اره خودم بچه دارم نمیخام مثل گذشته خودم بشه ک مادرم یادم نداد نه گفتن رو 

از همه چی گذشتم بخاطر مردم 

بعد مردم چیکار کردن برام هیچی 

میخام با خودم تمرین کنم ک نه گفتن یاد بگیریم قوی باشم یاد بچه هام بدم 

ک اونا در آینده نگن مادرمون یادمون نداد 

ن پشت سرش هیچی نگفتم حتی بغل دستی م گفت زن عمو ت چی گفت گفتم هیچی حتی ب بغل دستی م تو عروسی نگفتم 

هر چی باشه ب طرف خودش میگم 

ممنون از راهنمایی تون

باز خوبه نرقصیدن.

ما سر عروسی خواهرم انقدر همه چیز عالی و خوب بود عمه هام دیوانه شدند ...یه دفعه چنان جنگ و دعوایی راه انداختند ...میرفتن ما رو پیش خانواده داماد خراب می‌کردند.داد می‌زدند....وااای😔 حتی یادم میاد تنم میلرزه.

من که کارت رو پسندیدم. خیلی خوبه وقتی از کسی گله داری به خودش بگی به جای اینکه پشت سرش حرف بزنی بعد ...

بعد همین زن عموم ک گفتم برای عروسیم نیومد بعد چن ماه اومد خونه م فقط فقط برای فضولی ..میدونید برای تازه عروس چی آورد ابغوره..تو یه شیشه کوچولو کوچولو ..کار ب کوچولو بودن شیشه ندارم ااخه برای عروس ابغوره میبرن؟؟ ..منظورش این بوده زندگیت با طعم همین ابغوره..پا شوهرم بهش خورد همون موقع شکست شیشه خخخخخ

وگرنه عموم شیرینی فروشی داره میتونست اگه دوست نداشت دست خالی بیاد یه خورده شکلات بیارع

چ جوری بگو 

چی بگم واله ..طولانیه.

ولی مثلا قضیه ۶۰سال پیش که پدربزرگم انجام داده بود رو توی عروسی به خواهر داماد می‌گفتند که مثلا آبروی ما رو ببرند.

یا مثلا موقع کادو دادن الکی بهانه درست کردند  و دعوا درست کردند که اول کادوی ما رو باید میخوندید.موقع شام دادن یه جور دیگه دعوا درست کردند.شب عروسی رفتیم خونه خواهرم جهاز دیدن بود باز عمه ام داشت با مادر داماد دعوا درست می‌کرد...زهرمون کردند عروسی رو .من یکسره داشت تنم میلرزید به خاطر کارهاشون.

خانوادا خودمون سوژه بی آبرویی نداشتیم گیر داده بودن به چیزهای بی ربط🥺

بعد همین زن عموم ک گفتم برای عروسیم نیومد بعد چن ماه اومد خونه م فقط فقط برای فضولی ..میدونید برای ت ...

وااای چه زشت.

امان از حسودی خانواده پدری.

از نظرخیلی از خانواده های پدری ،عروس و بچه هاش باید بدبخت ترین باشند تا اونها راضی باشند😔

وااای چه زشت. امان از حسودی خانواده پدری. از نظرخیلی از خانواده های پدری ،عروس و بچه هاش باید بدبخ ...

دقیقا دقیقا ینی اقوام من شما اینجوری هستن فکر نکنم کسی دیگه باشه