2777
2789
عنوان

وای بیایید ببینید زن هموم چی نوشته چه جوابی بدم بش

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچهها من تو عروسی زن عموم ک اصلا تو هیچ خوشی هام محلم نمی‌داد گفت روسری ت بده تا من برم برقصم گفتم ن ...

اره اصلا نباید بی احترامی دیگرانو بروشون بیاری.کلا انگار وجود خارجی ندارن.اینجوری نقطه ضعف نمیتونن ازت بگیرن

آقا من انگار همین استوری رو قبلا دیدم حتی کامنتا همه به نظرم آشنا میان انگار قبلا همین لحظه برام پیش ...

یه جا درمورد این خوندم نوشته بود دلیل اینکه بعضی مواقع حس میکنیم یه سری چیزا رو قبلاً دیدیم اینه که انسان تو شکم مادرش یکبار از اول تا آخر زندگیشو میبینه بعد دنیا میاد بخاطر همین بعضی صحنه ها آشناست

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اره اصلا نباید بی احترامی دیگرانو بروشون بیاری.کلا انگار وجود خارجی ندارن.اینجوری نقطه ضعف نمیتونن ا ...

آخه گفتم اگه نگم میترکم اون فکر می‌کنه من خرم..

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من بد کردم یا اون ؟

بلاخره اون بزرگتره اومده بهت گفته روسریتو بده ،میدادی بهش 

حالا دوس نداشتی بدی اصلا ،اونم زورش گرفته گفته برو گمشو 

دیگه نباید واکنش نشون میدادی و جوری رفتار کن که برات مهم نیست نه خودش نه حرفش

آقا من انگار همین استوری رو قبلا دیدم حتی کامنتا همه به نظرم آشنا میان انگار قبلا همین لحظه برام پیش ...

دژاوو

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

هدفت از گذاشتن این استوری چی بوده

یعنی اینقدر درگیر رفتار دیگران هستید

سعی کنید نسبت ب ی سری مسائل بی خیال باشید

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔