2777
2789
عنوان

وای بیایید ببینید زن هموم چی نوشته چه جوابی بدم بش

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 89 پست
خب اون هیچ وقت تو خوشی های من نبود ن عروسیم اومد ن بچه دار شدم اومد ن زنگ زد ن پیام داد  بچ ...

چقدر زن عموی عقده ای داشتی 

کار خوبی کردی من از کارت حمایت می کنم 

آشغال جاش دم دره 

منم با دختر خاله های فضول شوهرم همین کار رو کردم 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من خوب کردی گفتی اینا رو اگر جوابشون رو ندی فکر می کنن ساده و خنگ و بی زبونی

دقیقا با احترام براش نوشتم بیشتر بسوزه ..اگه یه بی احترامی میکردم دیگه هیچی با خنده نوشتم شنیدم فکر نکنید نشنیدم

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

شاید فکر کردی این استوری گذاشتی حالشون گرفته شده ولی در واقع نقطه ضعف خودت نشون دادی

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بلاخره اون بزرگتره اومده بهت گفته روسریتو بده ،میدادی بهش  حالا دوس نداشتی بدی اصلا ،اونم زورش ...

آخه چ‌بزرگتری ک ن عروسیم اومد ن بچه دار شدم اومد ن پیامی ن زنگی 

بعد بچه تر بودم ب بچه هایش یاد داده بود ح منو مسخره کننن خودش می‌خندید 

چرا چیزی ک لازم داشتم بهش میدادم 

خودم لازم داشتم 

یواش گفت فکر کرد نفهمیدم ولی قشنگ متوجه شدم تو شلوغی چیزی نگفتم گفتم یهو میپره ب آدم جلو جمع گفتم بع ...

دقیقا 

این که تو جمع جوابشو بدی چون بزرگتره بقیه پشتش رو می گیرن و تو هم ناخواسته ممکنه حرف بدی بهش بگی و اش نخورده و دهن سوخته بشه 

اینجوری اگر کسی هم گفت این چه رفتاری با زنعموت کردی و بلاکش کردی 

می تونی بگی به خاطر اینکه به من توهین کرد و من برای اینکه حرمت ها نشکنه بلاکش کردم چون نمی تونه جلو دهنش رو بگیره

فکر کن بری ی عروسی حسابی خرج کنی اخرم بهت بگن حسود چون دلت نخواسته به هر دلیلی برقصی 

لابد دلشون نخواسته تو فیلم عروسی بیوفتن شمااشتباه کردی از بقیه توقع داری و این استوریو گذاشتی تنها کاری که میتونستی بکنی تو عروسیاشون ازجات پانشی و نرقصی تمام

جواب نداده که ،نوشته من شنیدم که بهم گفتی گمشو با تشکر😐

همون که گفته فهمیدم و توهین نکرده و بعد تازه بلاکم کرده برای اون زن عموی سلیطه اش از صدتا فحشم بدتره

دقیقا  این که تو جمع جوابشو بدی چون بزرگتره بقیه پشتش رو می گیرن و تو هم ناخواسته ممکنه حرف بد ...

منم بلاگ کردم چون گفتم یهو یه چی می‌نویسه من اگه بهم توهین بشه خیلی اذیت میشم یهو جواب میدم گفتم چن مدت بلاک بشه بعد بازش کنم