2777
2789
عنوان

وای بیایید ببینید زن هموم چی نوشته چه جوابی بدم بش

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 89 پست

وای خدا می‌خوان برقصن می‌خوان نرقصن اصلا چرا باید برات مهم باشه؟

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا 😳 به نظر من که خیلی کار چیپ و مسخره ای کردی

خب دلشون نمیخواست برقصن دلیل بر اینه که حسادت کنن؟

چرا فکر میکنید هر کاری بکنید ملت حسودی میکنن؟

یکم از بقیه بکشید بیرون این چه استوریه گذاشتی؟ فقط شخصیت خودتو بردی زیر سوال خیلی زشته

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچهها من تو عروسی زن عموم ک اصلا تو هیچ خوشی هام محلم نمی‌داد گفت روسری ت بده تا من برم برقصم گفتم نه من لازم دارم خودم میخام برقصم با حالت عصبانی گفت برو گمشو 

فکر کرد نشنیدم

بعد مراسم بهش پیام دادم سلام زن عمو 

فقط میخاستم بدونی ک شنیدم گفتی برو گمشو با تشکر استیکر خنده گذاشتم مسدودش کردم 

حرف بدی زدم؟؟

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
کارت خیلی زشت بود چرا واسه خودت حاشیه درست میکنی؟خب نرقصن قرارداد که نبستن حتما برقصن

بقیه عروسی ها میرم میبینم اصلا رو پیست رقص جای سوزن انداختن نیس اونوقت برا من کلا دوستام بودن  نصف پیست خالی