2777
2789

با کسی که شهرش با شما ۸ساعت فاصله داره و شما دو سه ماه یکبار همدیگرو میتونین ببینین

خودمو میگما با یه اقایی اشنا شدم تقریبا یکساله ولی دوماه و سه ماه یکبار میتونیم همو ببینیم الانم ۴ماهه همو ندیدیم تا اخر فروردینم نمیتونیم 

امروزم که ولنتاین بود خبری از کادو نییت ولی کلا خیلی برام هزینه میکنه هرموقع میاد یا من دوباری که رفتم بهترین رستورانا گرونترین غذاها بهترین کادوی تولد ولی امروز هیچی به هیچی 

نمیدونم بهش بگم یا نه

من ۳۴سالمه اونم همسن منه هر دومون طلاق گرفتیم ولی اون یه پسریچه ۵ساله داره که با مادرش زندگی میکنه

قصدشم بشدت جدیه ولی من دست دست میکنم میترسم خانوادم بخاطر بچش قبول نکنن و دعوام کنن

این اقا تبریزیه 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه انقدر کم همو میبینید فایده نداره 

ولی ولنتاین رو سخت نگیر خیلی ها براشون مهم نیست 

همینکه واسه تولد و ... هزینه میکنه یعنی خسیس نیست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نه درست نیس پس چجوری میخوای بشناسی طرفو صرف هر چند ماه اونم با یه رستوران فلان که نمیشه کسی رو شناخ ...

غیرازاون هر روز تلفنی و مجازی ارتباط داریم خیلی زیاد 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
من از مجازی اشنا شدم شیرازیم شوهرم مشهدی بهم رسیدیم شهرمونم ۱۸ ساعت فاصله هست کلیم از انتخوابم راض ...

خانوادش خوبن؟

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

اینجا رو میبینم شرایط خودم یادم میاد نمیدونم چی درسته چی غلط 

من و شوهرم۳ سال با هم بودیم رابطه لانگ فقط روز خواستگاری اومد همو از نزدیک دیدیم چ مشنگایی بودیم جالب اینجاس توقع نداشتم واسم خرج کنه و بدتر مامانم میگفت مبادا چیزی واسه ات بفرسته🤦‍♀️🤣

به حرفای اینجا خیلی توجه نکن 

میبینی یکی از زیر لحاف تو بهترین شرایط میاد واست تایپ میکنه که نه عزیزم این رابطه بدرد نمیخوره

درحالی که ممکنه برای شما مناسب باشه

یا برای من شرایطم ممکنه فرق کنه

اول به قلبت رجوع کن بعدم مشاور

این کاربری دست سه نفر می باشد

بنظر من خوب نیست

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
غیرازاون هر روز تلفنی و مجازی ارتباط داریم خیلی زیاد 

تلفنی شناخت نمیشه 

نمیدونم ولی حداقل ماهی یکبار باید عمو ببینین اون بیاددددد در حد چند ساعت

بعد تا کی میخوای ادامه بدی

بلاخره چی

حداقل به خانوادت بگو

اینجا رو میبینم شرایط خودم یادم میاد نمیدونم چی درسته چی غلط  من و شوهرم۳ سال با هم بودیم رابط ...

الان خوبین؟

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher