2777
2789
عنوان

بعد جداييم امشب اين حرف يه بنده خدايي ..

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 29 پست
نه اصلا..حرفم در کل اینه که تو این شرایط ادم باید چیکار کنه حالا به فرض همسر هم ارزش داشته باشه

مهم همسرت بود عزیزم اگه ارزش داشت زندگیتو با چنگ و دندون حفظ میکردی 

حالا که میگی ارزش نداشت پس همون بهتر که جونت رو نجات دادی

دیگه راجبشون فکر نکن

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه نداشتی؟ 

چکار میکرد ک مجبور شدی طلاق بگیری؟ 

پول داری؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عموش همچین حرفی زده بهتون اونم بعد اینهمه سال اخه تو فکر برگشت به همسرتی یا پیش قدم شده برای آشت ...

عموش دوست خانوادگی ماست و میگه اصلا برادرمو و خانوادشو قبول ندارم  و احترام تو رو بیشتر از اونا دارم

خانوادش خیلی تلاش میکردن ادمای پر حاشیه ای بودن ولی من عین زالو چسبیده بودم به زندگی که مبادا اونا فکر کنن چیزی تو زندگیم بهم ریخته

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
بچه نداشتی؟  چکار میکرد ک مجبور شدی طلاق بگیری؟  پول داری؟

دروغایییی بزرگ ،خيانت ، عرق و مشروب،دست بزن،رفيق بازي

خانواده معتاد و عوضي بچه دارم سه سالشه 

شاغلم بله 

دروغایییی بزرگ ،خيانت ، عرق و مشروب،دست بزن،رفيق بازي خانواده معتاد و عوضي بچه دارم سه سالشه  ...

خداروشکر که شاغلین 

ببین اینایی که گفتی خقت بود ک طلاق بگیری 

حتی اگه خانوادش آدمای خوبی بودن..... 

شغلت چیه؟ مهریه گرفتی؟ بچه ت کجاس؟ دختره یا پسر؟ خودت چندسالته؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
نه اصلا..حرفم در کل اینه که تو این شرایط ادم باید چیکار کنه حالا به فرض همسر هم ارزش داشته باشه

به زور نمیتونی خودتو توجمعی که نمیخوانت راه بدی .درست هم نیست

عید به عید ارتباط باشه...یا اگر نمیخوان هیچی 

ولی به شرطی که شوهرتم به این درک برسه و خودش بره تو رو مجبور نکنه..اگرم حرفی زدن پر نشه ، مدیریت کنه

عموش دوست خانوادگی ماست و میگه اصلا برادرمو و خانوادشو قبول ندارم  و احترام تو رو بیشتر از اونا ...

ای کاش همون ۱۱ سال پیش همه اینا رو بهت میگفت که انتخاب غلط نمیکردی 

واقعا تو ازدواج مهمه خانواده طرف بخوانت ۵۰ درصد قضیه ازدواج مربوط به خانواده اس 

فدای سرت احتمالا دلایل منطقی داشتی که طلاق گرفتی دیگه حتی بهش فکر نکن حالا هرکی میخواد باشه زندگیتو ادامه بده و بابت روزای قبل حسرت نخور که چرا نشده و نتونستم 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

خداروشکر که شاغلین  ببین اینایی که گفتی خقت بود ک طلاق بگیری  حتی اگه خانوادش آدمای خ ...

معلمم يع شغل ازادم كنارش دارم نه مهريه نگرفتم دختر پيشمه ٢٦ سالمه

معلمم يع شغل ازادم كنارش دارم نه مهريه نگرفتم دختر پيشمه ٢٦ سالمه

خدارپشکر 

بچت ول نکن 

مراقبش باش 

منم بچه طلاقم پدرو مادر ولم کردن