2777
2789

ذهنمو درگير کرد من خانواده همسرم هیچوقت منو نپذیرفتن بعد یازده سال شاید یه سال جمعااااا تو این یازده سال با هم ارتباط نداشتیم 

هموی همسر سابقم امروز بهم گفت اونا نمیخاستن شما با هم زندگی کنید ،و تو باید زندگیتو میکردی 

بچه هامنظورش چی بود؟ یعنی اونا ارتباط نداشتن من باید ارتباطمو حفظ میکردم و با شوهرم میرفتم و میومدم تا بیشتر حرص بخورن 

یا باید بدون توجه به نیت اونا شاد میبودم کنار پسرشون  و مثل خودشون ارتباطمو باهاشو قط میزاشتم 

نظر شما چیه 

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل طلاق چی بود؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

شما شوهرتون قبول کرده بودین قرار نیست از کل خانواده خوشتون بیاد یا اونا هم با پسرشون هم نظر باشن ، مهم خودتون دوتا بودین 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
شما شوهرتون قبول کرده بودین قرار نیست از کل خانواده خوشتون بیاد یا اونا هم با پسرشون هم نظر باشن ، م ...

اخه رفتاراشون روی زندگیم تاثیر داشت هم منو تحت تاثیر قرار میداد هم پسرشون رو 

همسرتون در کل چطور بود ؟  ارزش داشت بمونی ؟

نه اصلا..حرفم در کل اینه که تو این شرایط ادم باید چیکار کنه حالا به فرض همسر هم ارزش داشته باشه

شش ماه

چرا عموش همچین حرفی زده بهتون اونم بعد اینهمه سال اخه تو فکر برگشت به همسرتی یا پیش قدم شده برای آشتی؟

آخه ۱۱ سال زمان زیادیه که تو اون خانواده بودی اگه میتونستن جداتون کنن همون چندسال اول میتونستن 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞