2777
2789
عنوان

چرا امروزه همه به بچهاشون شیر خشک میدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا با این کار حس زنانگی دیگه نیس حس ارزشمند بودن زن کم شده 

ارزشمندی زن تو شیر دادنه؟ مگه گاویم ما؟

زن میتونه برا شیر دادن ب بچه از شوهرش پول بگیرع چون وظیفش نیس 

بعدم خیلی از زنا شیرشون کمه دکتر پیشنهاد میده

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

دیگه اینقدر خانم هامون رو شستشو مغزی دادن که به دنبال مستقل شدن و کسب درآمد برای صرفه جویی تو وقت و راحت بودن دور بودن از بچه، بچه رو شیر خشکی میکنن...

البته این یک دلیلش هست

شاید دلیل دیگه اش اینکه همونطوره که مشکلات بارداری زیاد شده این مدت و مردم سخت باردار میشن، شیر خانم ها هم نسبت به قبل کمتر شده

تو نزدیکان یک خانم به یک بچه اش شیر خودش رو داد به بچه بعدیش نتونست بده،شیر خشک داد باز به سومی شیر خودش رو داد، اون دومی همیشه خدا مریضه و دیر تر از اون دوتای دیگه خوب میشه

کاش هرکس نطرشو برای خودش نگه داره  دختر من سینمو نگرفت من با بدبختی شیرکوه میدوشیدم و تا ۶ ماه ...

اره واقعا

به کسی چه ربطی داره

من به هردو بچه هام شیر خشک دادم به دلایلی

اصلا هم پشیمون نیستم جفتشون باهوش زبر و رنگ 

کاربر قدیمی هستم

شیردادن ی مسئله کاملا شخصیه

کسیم بگه مادرها راحت طلب شدن از روی بیشعوری گفته

من شیر نداشتم عین اب بود و کم هر چی دارو خوردم فایده نداشت

خواهرم شیر زیاااد و چرب ولی بچه ش حساسیت داشت رژیمم گرفت بی فایده بود از ناچاری شیر خاص داد

لطفا تو زندگی و مشکلات مردم دخالت نکنید

حرفت درسته.به چند علته.یکی الان همه سزارینی هستن و تا یک هفته شیر ندارن و نمیتونن بچه رو گشنه بزارن و شیرخشک میدن و بچه هم عادت میکنه بهش.شیرمادرو نمیگیره

دومین علتش اینه اکثرا شیرشون کمه و بچشون وزن نمیگیره. خود بهداشتم مشوقه و اصرار میکنه که بخاطر وزن دهنی بالاتر شیرخشک کمکی بدین.وهمین کمکی باعث میشه هم ب مرور شیرمادر خشک بشه هم بچه دیگه سینه مادرو رها کنه

و یه علت دیگش  اینه خانمای الان اکثرا شاغلن و بعد ۹ ماه باید برن سرکار.بچه ای ک عادت ب شیرمادر داره چجور اونموقع شیرخشکیش کنن.مجبورن از اول عادتش بدن

و بعضی از خانمام هستن میگن از هیکل میفتیم و سینه مون آویزون و شل میشه ب این خاطر شیرنمیدن

من خودم تا یکسال ونیم شیرخودمو دادم ولی دخترم مریض شد نزدیک یکماه شیر توبیداری نخورد شیرم خشک کرد مجبورشدم ازاون ب بعد شیرخشک بدم

اره واقعا به کسی چه ربطی داره من به هردو بچه هام شیر خشک دادم به دلایلی اصلا هم پشیمون نیستم جفتش ...

دختر بزرگم شیر خودمو خورد این دومی سینمو نگرفت مگه تقصیر منه

فقط خدا نگذره ازشون من که نمیگذرم