2777
2789
عنوان

از ترس ساس ها خوابم نمیبره😭😭😭

6765 بازدید | 150 پست

تورخدا یه چیزی بگین اروم شم از دست این عذاب الهی

خانوادم هیچ تلاشی برای از بین بردنشون نمیکنن میگن اینا با هیچی نمیمیرن باید دونه دونه بگیرم بکشیمشون😐مگه دو سه تان که بگیرن بکشیدشون؟؟؟ انقدر ساس های خونمون زیاد شدن حتی تو روزا هم میان بیرون فکن نشستی عین مورچه از سرو کله مون میرن همه پوستم قرمز و دون دون شده و میخاره😭😭الانم از ترس اینکه بخوابم چندتا حشره خوناشام از سروکلم برن بالا خوابم نمیبره

تورخدا یه چیزی بگین من بگم به این خانوادم تا شاید قانع شدن دنبال راه درمانشون باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خمیر امحا از دارو خونه بگیر 

اندازه نخود کن تیکه تیکه زیر کابینتا کنار گوشه خونه دستشویی زیر مبل تخت دیگه نمیبینیشون حتی جسدش چون خودشون میر فاضلاب انقدر ابمیخورن تا بمیرن

نمیدونم از کجا امدن این لعنتیا یا محل کار بابام یا از همسایه فامیلی جایی...

اوه 

سم سوسک چطوره تاثیر نداره؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
یه خمیر امحا از دارو خونه بگیر  اندازه نخود کن تیکه تیکه زیر کابینتا کنار گوشه خونه دستشویی زی ...

اینا که سوسک نیستن اینا ساسن خوناشامن فکر نکنم با اینچیزا بمیرن یه سریا از دست اینا حتی وسایلشونو هم اتیش زدن