2777
2789
عنوان

بیایید بگید که اشتباس+عکس😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 41 پست
من بودم درجا میکفتمش قطع به یقین الان خونه صحرای محشر بود😑😑😑

من نمیتونم بگم ... الان خودم تو شوکم هنوز 🤐

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
دوست منم امروز زد می‌گفت ب فاصله پنج ثانیه خط ها قرمز شد و عکسی که فرستاده بود خیلیییی پررنگ‌ شدن دق ...

برا منم خیلی زود پررنگ شد دوتاش 🙁

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه نه انتظارش و داشتی نه زیاد مایل بودی  دلم میخواد بدونم الان چه احساسی داری

تو شوکم هنوز 

خیلیا تو این مواقع خوشحالن ولی من انگار هیچ حسی ندارم 

به شوهرمم نمیتونم بگم چون خوشحال میشه و قیافه پوکر منو ببینه میخوره تو ذوقش صد در صد 😑

تو شوکم هنوز  خیلیا تو این مواقع خوشحالن ولی من انگار هیچ حسی ندارم  به شوهرمم نمیتونم ب ...

میفهمم

هضمش سخته 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

عکسش که نیست دوباره آپلود کن ببینیم چیه😁

ولی طبق نظرات فکر کنم ...

لی لی لی لی مبارکههه😄🥳

چرا دوست نداری؟

مگه چند سالته؟

تایپک مال چند سال پیشه فکر کنم الان دیگه بدنیا اومده باشن بسلامتی

عکسش که نیست دوباره آپلود کن ببینیم چیه😁ولی طبق نظرات فکر کنم ...لی لی لی لی مبارکههه😄🥳چرا دوست ن ...

بله عزیزم به دنیا اومده 😄❤️

بله عزیزم به دنیا اومده 😄❤️

مبارک باشه 😘😘😘

قدمش پر خیر

اسمش چیه 

چند سالشه

دختره یا پسر

ببین من خیلی نی نی ها رو دوست دارم بگو توروخدا🥰😍

الان یکی از فامیلامون بچش بدنیا اومده دلم میخواد بخورمش😁

مبارک باشه 😘😘😘قدمش پر خیراسمش چیه چند سالشهدختره یا پسرببین من خیلی نی نی ها رو دوست دارم بگو تور ...

ممنون عزیزم سلامت باشی   

مهر یک سالش میشه 

پسره