2777
2789
عنوان

خواستگاری با این شرایط رو قبول میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 29 پست
بنظرم آقا سنشون کمه  اما خب اگر خانواده مخالف نیستن بیشتر باهم در ارتباط باشید تحقیقات رو جدی ...

هنوز از نزدیک ندیدمش

اما تو تغییر نکن؛تو باش و نشان بده،آدمیت هنوز نفس میکشد🍀
اگر با ناشناس بودن پدر مادرش مشکلی نداری اوکیه مشکلی نداره. این زن طلاق داده پسرای دیگه صدتا دوس دخ ...

ميدوني مساله چيه؟

كسي كه فرزند خونده بوده قطعا يه جاهايي دچار كمبود محبت شده اصلا و ابدا نميشه گفت ١٠٠ درصد اونا مثل بچه خودشون باهاش برخورد كردن

شما تو همچين حالتي ميتونيد ادعا كنيد هيچ فرقي نميزاريد؟ قطعا بچه خود ادم يه چيز ديگست

و در عين حال يه رابطه ناموفق داشته كه ميتونه ناشئ كه از همون مشكلات كودكيش باشه

مشكلات كودكي اين شخص تا اخر عمر روي زندگي اس تاثير ميزاره و نميشه منكر شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز از نزدیک ندیدمش

خب ببینش شاید همونی که میخوایی باشه

اما اگر خوب پیش نرفت خیلی اصرار نکن

بنظر من اگر فاکتور اخلاق خوب خانواده خوب و موقعیت کاری و مالی خوبی داره یعنی گزینه خوبیه

خب ازدواج که هر کسی ممکنه شکست بخوره 

و فرزند خوانده بودن ایشون هم بستگی به فرهنگ ها و معیارهای هر کسی داره

اگر چیزی باعث شده فکر کنی ممکنه کیس مناسبی باشه فرصت رو از خودت نگیر 

ميدوني مساله چيه؟ كسي كه فرزند خونده بوده قطعا يه جاهايي دچار كمبود محبت شده اصلا و ابدا نميشه گفت ...

وقتی نوزاد بوده به فرزندی گرفتن و تو ۱۸ سالگی زیرنظر مشاور گفتن بهش

تو بچگی چیزی نمیدونسته

اما حرفتون درسته کاملا

اصلا..من بودم قبول نمیکردم،حتما یه ایرادی داشته ک زن قبلش طلاق گرفته هیچ زنی الکی طلاق نمیگیره اینو ...

درسته 

اما زنه طلاق دومش بوده

وقتی نوزاد بوده به فرزندی گرفتن و تو ۱۸ سالگی زیرنظر مشاور گفتن بهش تو بچگی چیزی نمیدونسته اما حرف ...

ميدونيد ريسكه

ادم رو موصوع به اين مهمي ريسك نميكنه

البته من خودم ادم سخت گيري هستم و از ديدگاه خودم ميگم

ميدونيد ريسكه ادم رو موصوع به اين مهمي ريسك نميكنه البته من خودم ادم سخت گيري هستم و از ديدگاه خود ...

ممنون از نظرتون

اصلا..من بودم قبول نمیکردم،حتما یه ایرادی داشته ک زن قبلش طلاق گرفته هیچ زنی الکی طلاق نمیگیره اینو ...

دقيقا

چون همچنان طلاق گرفتن واسه يه زن مشكلات بيشتري ايجاد ميكنه تا يه مرد

احتمال هم ميدم خانواده اش يه مقدار تجربه كسب كردن تو كيس قبلي و اين سري بهتر ظاهر شدن تا احتمال ازدواج رو بالا ببرن

ميدوني مساله چيه؟ كسي كه فرزند خونده بوده قطعا يه جاهايي دچار كمبود محبت شده اصلا و ابدا نميشه گفت ...

مشکلات کودکی و کمبود محبت تبیعض تو بچگی برای خیلیییی از ادما با خانواده عادی هم وجود داشته و داره و خیلی دلیل قابل توجهی نیست.

چه بسا خانواده هایی ک فرزندخونده میگیرن به شدت بیشتر حواسشون به کاراشون هست 

برای  طلاق هم که میگه خانومه ازدواج دومش یوده و خودش خواسته جدا شه و اینجوریم نیس که همیشه طلاق ها یه خاطر کوتاهی و تقصیر اقا باشه‌

مسئله ای ک توی ذهن من از ناشناخته بودن والدین این فرد هست چیز دیگه ایه که ترجیح دادم تو سایت بیان نکنم.

مشکلات کودکی و کمبود محبت تبیعض تو بچگی برای خیلیییی از ادما با خانواده عادی هم وجود داشته و داره و ...

میشه بگید لطفا