2777
2789

سلام دوستان حدود یه سالی میشه زندگی برام جهنم شده دیگه اون ادم سابق نیستم یه حس ترس همیشه همرامه اوایل با حملات پانیک شروع شد جوری که یهو ضربان قلبم بالا میرفت نفسم بند میومد فکر میکردم میخام سکته کنم الان دچار مسخ واقعیت شدم ینی محیط اطرافم برام واقعی نیست همش حس میکنم تو خابم پیش روانپزشک رفتم اما حساسیت دارویی دارم تا میخورم میرم اورژانس 😔😔😔😔😔😔😔۲۲سالمه دست از زندگی کشیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربشو دارم و کاملا درکت میکنم 

ای من دارم میمیرم عه خونه فک میکنن مواد کشیدم هیچکس باورم نمیکنه ولی زندگی برام کرده جهنم هفته پیش روانپزشک برام اس سیتالوپرام و هالوپیدول تجویز کرد نزدیک بود سنکوب کنم بهم گفت حساسیت دارویی داری باید بستری بشی😔😔😔

هر کاری ک فکرشو بکنی انجام دادم تا خوب بشم ولی بی فایده بود میخوای بت بگم توام انجام بدی

اگه شما روشی بلدی لطفا بگو جان مادرت من دیگه تحملش ندارم درخواست دوستی بده 🥲

مسخ واقعیت چی جوری که همه چی برات عین خوابه؟

ی مدت دارو میخوردم 

خنگ شده بودم 

می‌نشستم یه جا نگاه بقیه میکردم انگار مغزم کند شده بود 

دارو ها رو گذاشتم کنار الان علائم اینه 

که بشدت عصبیم 

صدا بال مگس هم تا دم مرگ میبرتم 

حرف زدن بقیه هر صدایی روانم رو بهم میزنه 

ای وای تواین سن کم

بله مثلا اینجوریه که خواب واقعیت برام یکی شده صبح ها با استرس شدید از خواب پا میشم همش حس میکنم الان یه اتفاق بدی میفته اگه خسته بشم یا کم خابی بکشم علائمش بد تر میشه 

ی مدت دارو میخوردم  خنگ شده بودم  می‌نشستم یه جا نگاه بقیه میکردم انگار مغزم کند شده بود ...

ای وای شما علتش چیه مال من بخاطر اضطراب و استرس بیش از حده بخاطر شغل قبلیم این بلا سرم اومد 🥲🥲

بله مثلا اینجوریه که خواب واقعیت برام یکی شده صبح ها با استرس شدید از خواب پا میشم همش حس میکنم الان ...

نمیدونم زیاد اطلاعی ندارم راجع به این بیماری

ولی سعی کن خودتو کنترل کنی ورزش کن

موسیقی آروم گوش بده

امیدوارم حالت خوب بشه

از هر تعلقی که گذشتم تواناتر شدم 🍂🍃

ای وای شما علتش چیه مال من بخاطر اضطراب و استرس بیش از حده بخاطر شغل قبلیم این بلا سرم اومد 🥲🥲

منم استرس دوران مدرسه و گریه بخاطر نیم نمره کم نگرفتن تو درسا   شروعش بود 

الان ب صورت بیماری های دیگ داره بروز میکنه