2777
2789
عنوان

شما جای بودید چیکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 77 پست
انسولین؟اصلا از کجا معلوم یارو واقعا دیابت داشته باشه...دکترا بیشترشون دروغگو هستن کاری میکنن که مری ...

خودم دیابت دارم!

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کال همه جا...دارویی که میگه بعد خوردنش رانندگی نکن توش الکله توش تریاکه حالا بی خیال الان باز حمله ش ...

خواب آور بودن دارو یه چیز علمی دخترم .الان رو شربت اکسپکتورانت هم نوشته خواب آور یعنی تریاک و الکل کردن توش ‌یه چیزایی از یه جاهایی شنیدی حالا یا خوب نشنیدی یا خوب نمیتونی بیان کنی .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
ببین عزیزم فردی که تمام مراحل مهاجرت را انحام داده مسلما سوپری سر کوچه من و شما نیست که از دنیا و من ...

ترس برای چی؟کسی که اونجا زندگی کنه خب معلومه اونجا براش بقول خودش بهشته بیاد ایران تعجب میکنه اینجا کجاست...عزیزم چرا حمله میکنین من به استارتر گفتم نره؟چه حرفا میزنی...بره بره اونجا بچشو بدنیا بیاره والا...من دست و پاشو بستم؟من یه عقیده گفتم که آقا بدم میاد از کانادا چرا حمله میکنین؟ 

خواب آور بودن دارو یه چیز علمی دخترم .الان رو شربت اکسپکتورانت هم نوشته خواب آور یعنی تریاک و الکل ک ...

عزیزم تو خبر نداری توش الکل قاطیه...الان خود من والا عذاب وجدان میگیرم قرص سیتریزین میخورم چرا چون توش الکله...

از کجا معلوم دیابت داری؟شاید صفرات بالاس؟کسی که دیابت داره کف دستاش برق میزنه چربه انگار که کرم زده& ...

خیلی بامزه اید

بنده از سه سالگی دیابتیک هستم

صفرا و سودا هم نیست  

انسولین منو از مرگ نجات داده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خودم دیابت دارم!

یه سری گروه های داخلی هست برای افرادی با عقاید خاص اونجا یه سری بدی هایی از جاهای مختلف دنیا بهشون یاد میدن اغلبا هر گروهی یه لیدر داره که هدفش آموزش یه درصد خاصی از جامعه است ولی متوسفانه با اغلبشون من همصحبت شدم به شدت ضعف علمی دارند یه تعداد حرف های سربسته و از هر جایی میگن که بگن این کار خوب و اون کار بد . الان من تو لفافه گفتم و باز نکردم موضوع را .

مثلا بالا رفتن قیمت دلار را به یه دلایلی ربط میدادن الان همه جا آروم شد دلار دیگه بالا نرفت .

یا بد گفتن از کشورهای خارجی  با دلایل مختلف .

این دوستمون هم یه چیزایی شنیده ولی جامع نشنیده.

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
فکر کنم بد برداشت کرده .فکر کرده دارو تو مملکت خودمون را میگید .آخه چرا باید تو کانادا تریاک بکنن تو ...

آخ الهی...اونجا اصلا الکل نیست اونجا اصلا تریاک نیست همه چیز طبیعی...شما هم رفتی مراحل ساخت دارو رو تو اونجا از نزدیک دیدی...

یه سری گروه های داخلی هست برای افرادی با عقاید خاص اونجا یه سری بدی هایی از جاهای مختلف دنیا بهشون ی ...

خیلی بامزه میگن 

فکر میکنم به ایشون گفتن ماحصل رفاه داخل و خارج عدد ثابته

فکر میکنن از اونجا بد بگن جای دیگه بهتر میشه

نمیدونم چند سالشونه ولی خیلی کودکانه و بامزه حرف میزنن

ان شالله روزی رو توی همین ایران خودمون میبینیم که رفاه و دسترسی به دارو و اقتصادمون رو به راه باشه تا کسی مهاجرت رو بخاطر این چیزا انتخاب نکنه

خیلی بامزه میگن  فکر میکنم به ایشون گفتن ماحصل رفاه داخل و خارج عدد ثابته فکر میکنن از اونجا ...

واقعا همینطوره

امان از بی سوادی و اطلاعات کم🤦‍♀️🤦‍♀️

درست گفتن که اگه میخوای بر ملتی حکومت کنی بی سواد و گرسنه نگهشون دار🤦‍♀️🤦‍♀️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
۵ هفته و  ۶ روز

ببین من دوبار سقط ناخواسته برام پیش اومد و تا دم مرگ رفتم خود دکتر از شرایطم میترسید چون به شدت خونریزی داشتم

تو بیمارستان چندنفر از همراه های بیمارای دیگه بودن که با قرص سقط کرده بودن و درگیر عوارضش شده بودن میگفتن آخرش هم کوتاژ کردیم بعد که خودمون میخاستیم باردار بشیم نتونستیم

حالا عفونتش که بماند 

قرص خیلی مواظب باش میگن رحم لیز میکنه و توانایی بارداری به شدت میاره پایین

اگرم بچه نیفته بارداری سختی پیش رو داری

خیلی بامزه اید بنده از سه سالگی دیابتیک هستم صفرا و سودا هم نیست     انسولین منو از مرگ ...

شما مشکوک به مصرف الکل و تریاک هستین الان ، با انسولینی که مصرف میکنین شایدم معتاد😂😂 و منی که الان دیفن هیدرامین خوردم فهمیدم توش الکله این شکلیم💃🥴خدا خیرتون بده خیلی خندیدم بحث جالبی بود😁

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊