2777
2789
عنوان

شما جای بودید چیکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 77 پست
شما مشکوک به مصرف الکل و تریاک هستین الان ، با انسولینی که مصرف میکنین شایدم معتاد😂😂 و منی که الان ...

من اوپرا هستم یک مسافر  

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب ما فقط ظاهرو میبینم اما خب فکر کن از کشور جهان سومی مثلا بری کشور جهان اولی واقعا تا بخوای زب ...

من خودم معلم آیلتس هستم 

مشکل زبان ندارم 

به هر حال تصمیم هر کسی متفاوته 

من فعلا قصد دادم اقامت کانادا رو بگیرم و بعد در طی چند سال آینده تصمیم میگیرم که میخوام کلا کانادا بمونم یا اینکه صرفا اقامت رو بگیرم و برگردم.

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤
من خودم معلم آیلتس هستم  مشکل زبان ندارم  به هر حال تصمیم هر کسی متفاوته  من فعلا ...

من کاری ندارم ان شاءالله که زندگی خوبی داشته باشید...البته اشتباه من بود که اینجا عنوان کردم چرا کانادا...

تقریبا یه ماه قبل تو خونه با قرص سقط کردم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
ن اونو نشنیدم... فقط شنیدم سقط شده مجبور شدن ساکشن کنن و خیلی درد داره

آره دردش زیاده انگار ولی خب زمانش کمتره دیگه و موفقیتش هم بیشتره 

پشیمون نشدی بعدش؟ چه حسی داشت؟

نه عذاب وجدان دارم ولی پشیمون نیستم چون دو تا بچه دارم بشدت شلوغ هستند سومی میومد دیگه خودمو میکشتم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
نه عذاب وجدان دارم ولی پشیمون نیستم چون دو تا بچه دارم بشدت شلوغ هستند سومی میومد دیگه خودمو میکشتم

امیدوارم منم پشیمون نشم

میشه برام دعا کنی؟ 

امیدوارم منم پشیمون نشم میشه برام دعا کنی؟ 

عزیزم امیدوارم هر چی به صلاحته همون بشه ❤️❤️❤️❤️

من بودم نگه می داشتم و مطمئن بودم که با قدم خیرش کارهام بهتر پیش میره و یه مونس برای تنهاییم در کشور غربت میشه

کار خدا بی حکمت نیست

میگن ده تا بزا یکی سقط نکن

من قلب جنینم ایستاد و سقط شد

مرگو دیدم اینقدر که وحشتناک بود سقط