2777
2789
عنوان

شما جای بودید چیکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 77 پست

عزیزم من اعتقادی به این ندارم که سقط گناهه و فلانه این حرفا

ولی حتما با روانشناس صحبت کن یه دل بشی

ببین کارای مهاجرتت درست میشه و راهی میشی، بعد که درست شد به خودت میگی کاش نینیمو نگه داشته بودم تو شکمم برا خودش بزرگ میشد کاری بهم نداشت که و غصه ت میشه

برا همین خوب همه ی جوانب رو درنظر بگیر و تصمیم قاطعانه ای بگیر، بعدم تهش هرچی که شد به خودت بگو بعد کلی فکر و مشورت به این نتیجه رسیدم و اونموقع بهترین تصمیمی بود که میتونستم بگیرم و دیگه بهش فکر نکن

ولی الان خوب بهش فکرکن، حتما هم نظر شوهرت رو درنظر بگیر

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اعتقادی به این ندارم که سقط گناهه و فلانه این حرفا ولی حتما با روانشناس صحبت کن یه دل بشی ...

درست میگی 

همسرم میگه هر تصمیمی بگیری من بهش احترام میذارم

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤
درست میگی  همسرم میگه هر تصمیمی بگیری من بهش احترام میذارم

خیلی خوبه همسرت همراهته برا هم بمونید عزیزم❤️

امیدوارم هر تصمیمی میگیری باعث خوشحالیت باشه و راضی باشی❤️

ولی عزیزم حتما یه روانشناس خوب پیدا کن تا حال روحیت خوب بشه، داشتن یه بچه و بارداری و مهاجرت همه ی اینا فشار و استرس روی ادم میاره، ادم هرهفته یه حمام روانی میخواد تا رها بشه، دیگه چه برسه مشکلاتش بیشترم بشه

کارایی رو انجام بده که حالتو خوب کنه و بتونی بچه ت رو خوب بزرگ کنی و استرستو به اون انتقال ندی❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

من اصلا نظری در مورد سقط و نکه داریش نمیدم 

اما اگه بتونی بری اونجا به دنیا بیاریش خیلی خیلی موافقم

😁

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

در مورد این مسائل اصلا نمیشه نظر داد

انقدر شخصی هست

وضعیت زندگی تون قابل درکه ولی سقط هم انقده ریسک روانی و جسمی و بار زیاد اعتقادی داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چند وقت بارداری عزیزم .اگه زیر دو ماهی برو دکتر زنان .اغلبا آمپول میدن مثل پریود شدن اصلا نمیفهمی .من کسی را می‌شناسم دو دل بود بچه اولش  ۱ سال داشت .بجه دوم را نگه داشت.الان زندگیش خیلی خیلی بد متوسفانه .روزی هزار بار جلو بچش میگه نباید اینو دنیا می‌آوردم. ولی اگه ماه بارداریت بالاتر دقیق تر بهش فکر کن.

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

نمیشه بچتو اونجا دنیا بیاری؟ اقامتم میدن بهت 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
حتما خواست خداست اینجا بمونی من موندم کانادا چی داره همش میخوان برن اونجا بقولی ر... برامون اونجا؟

حرفتون‌زشت .حتما دلیلی داره که قصد مهاجرت دارند. توان مالیش هم دارند. کیفیت زندگی مسلما اونجا بهتر .کشور ما به این شیوه پیش بره ده سال آینده مشخص نیست اوضاع چه طور خواهد شد .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
حتما خواست خداست اینجا بمونی من موندم کانادا چی داره همش میخوان برن اونجا بقولی ر... برامون اونجا؟

یه چیزایی داره که ادم علیرغم میلش گاهی انتخاب میکنه

هیچ کس میل نداره وطنش رو ترک کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم