2777
2789
عنوان

شما جای بودید چیکار میکردید؟

1006 بازدید | 77 پست

من الان ۵ هفته باردارم، رفتم سونو هنوز جنین حتی دیده نمیشه و فقط ساک حاملگی رو دید.

یک پسر یک سال و نیمه دارم و از نظر روحی هنوز خسته ام چون همه کارهای پسرم با خودمه. 

دوست نداشتم بچه دوم بیارم.

از طرفی دارم کارهای مهاجرت به کانادا رو میکنم و احتمالا اگر بچه دوم بیاد، مهاجرت کنسل میشه...

از نظر مالی مشکلی ندارم ولی از نظر روحی آمادگی بچه دوم را ندارم، هم مهاجرتم عقب میفته، هم کارم و ....

شما بودید نگه میداشتید یا سقط میکردید؟ 

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نگه میداشتم چون بهترین فاصله ی سنی خواهربرادی با بچه م رو داره

روانشناس برو تا از لحاظ روحی بهبود پیدا کنی و کارای مهاجرتتم انجام بده عزیزم

قدمش مبارک باشه

من باورم اینه اتفاق هایی که میوفته به صلاح ادمه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
خودت بیشتر با روحیاتت آشنایی، ایشالا هر چی خیره برات همون بشه

مرسی خیلی میترسم قرص بخورم و سقط نشه و بچه ناقص بشه خدای نکرده، از این بابت دو دلم. چون تو یه پست میخوندم چند نفر بودن با قرص سقط نشده بود 

والا سخته شرایط روحیت اوکی نیس .مهاجرت هم واس درس خوندن هس ک نمیدونم ولی همینجوری میخواهی بری خب انشالله ک جزو بارداران خوب خوب باشی واست هیچ مشکلی پیش نیاد برو واس زایمانت بیا

نمیشه با بچه مهاجرت کرد؟

چرا میشه 

من الان یک پسر دارم یک سال و نیمه هست 

با دو تا بچه خیلی خیلی سخت میشه 

الان هم تو فرم درخواست ویزامونسه نفر هست فقط اگر بچه دوم بیاد باید اونم اضافه کنم و ممکنه کار، گره بخوره

والا سخته شرایط روحیت اوکی نیس .مهاجرت هم واس درس خوندن هس ک نمیدونم ولی همینجوری میخواهی بری خب انش ...

احتمالا تا زمان زایمان، ویزا نمیاد و ممکنه بعدش بیاد