2777
2789

میشه ......ولی خستم ببخشید .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله لغو دوستی رو بزنید.

اخه من این کار رو کردم متاسفانه مردک عوضی دوباره درخواست میده بیشعور نمیفهمه متاهلم و دوتا بچه دارم مرتیکه خر

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اخه من این کار رو کردم متاسفانه مردک عوضی دوباره درخواست میده بیشعور نمیفهمه متاهلم و دوتا بچه دارم ...

اگه رد کنی می‌تونه درخواست بده 

اگه پذیرش رو بزنی ولی دیدی چرت و پرت میگه ، لغو دوستی رو بزنی 

برای اینکه کلا هم در خواست نده ، نه پذیرش رو بزن نه رد

دیگه هیچ غلطی نمی تونه بکنه. 

کدوم کاربر بود؟

یعنی اول دوستی شو قبول کردی؟

نه بابا میگم متاهلم درخواست میده رد میکنم دوباره میفرسته احمق خر بیشعور چقدر بعضیا بیشعورن ببخشید اسی ولی واقعا دارم منفجر میشم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

کجاست دقیقا

سمت چپ بالای صفحه 

روی پروفایل من بزن 

بعد بیا سمت راست از قسمت بالا سه تا خط تیره روی هم هست روی اون بزن چند تا گزینه برات میاد بالا 

گزینه دوستان من رو انتخاب کن 

طرف مقابلت اسمش میاد بالا 

نوشته جلو اسمش لغو دوستی یا ارسال پیام 

گزینه لغو دوستی رو انتخاب می کنی.

نه بابا میگم متاهلم درخواست میده رد میکنم دوباره میفرسته احمق خر بیشعور چقدر بعضیا بیشعورن ببخشید اس ...

ن عزیزم اشکال نداره من خودم چون دخترم از این جزایر خیلی میترسم و حساسم

...
اگه رد کنی می‌تونه درخواست بده  اگه پذیرش رو بزنی ولی دیدی چرت و پرت میگه ، لغو دوستی رو بزنی& ...

خیلی ممنونaa_۷,ولی خیلی احمقه