2777
2789
عنوان

بهترین زمان برای آزمایش هورمونی

417 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من دکتر برام آزمایش هورمونی نوشته ریزش موی شدید دارم رفتم دکتر پوست گفت الگوی ریزش موت مردانس یعنی هورمون مردانم بالاست؟ البته تنبلی خفیف هم دارم و اینکه برا این آزمایش فرقی نداره روز سوم پریود برم یا نه آخه فردا میخوام برم ولی پریود نیستم ممنون میشم راهنمایی کنید

فردا .....ولی خستم ببخشید .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

من بعد پریودی رفتم

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زنان بمن گف تو هیچ کتابی ننوشته کی برید آزمایش هروقت میخوای برو فط زمان سیکلتو حساب کن ب دکتر ...

مرسی گلم واقعا آخه بعضی وقتا ادم نمیتونه دقیقا همون روز سوم پر.یودی بره یا جور نمیشه برنامه آدم

عزیزم فرقی نمیکنه تو حواب آزمایش؟ اخه بعضیا میگن روز سوم باشه واقعا نگرانو مضطربم🤦🏻‍♀️

من اطلاع ندارم عزیزم 

ولی منم کلا مشکلاتم سر هورمون و ریزش مو و پریودی نامنظم بود که رفتم آزمایش و خب بعد پریودی رفتم 

باید از یه دکتر  آنلاین بپرسی 

ایشالله که چیزی نیست 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
مرسی گلم واقعا آخه بعضی وقتا ادم نمیتونه دقیقا همون روز سوم پر.یودی بره یا جور نمیشه برنامه آدم

ن برو هر رمانی خواستی فقط روزشو به دکتر بگو مثلا روز 20 سیکلت 

از رو اون خودشون میفهمن آزمایشتو

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
من اطلاع ندارم عزیزم  ولی منم کلا مشکلاتم سر هورمون و ریزش مو و پریودی نامنظم بود که رفتم آزما ...

منم دقیقا همین مشکلا دارم دیگه کلافه شدم🤦🏻‍♀️

مرسیی گلم🌺🌺