2777
2789

خودتون خرید کردین یا سفارش دادین به سایت های ایرانی؟

و اینکه اگه سایت انجام داده براتون چقدر اضافه تر از قیمت خود محصول ازتون گرفته؟

و اگر خودتون انجام دادین جنسی که دستتون رسیده همونی بوده که میخواستین و کیفیت داشته؟

از طریق کارت های بین المللی خریدم

رسید دستم

و هزینه ارسال گرفت

خود همون جنس بوده

حدود یک ماه قبل یه کیف خریدم

قیمت کیف اون موقع حدود ده بود

با ارسال و اینا نزدیک 13 شد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طریق کارت های بین المللی خریدم رسید دستم و هزینه ارسال گرفت خود همون جنس بوده حدود یک ماه قبل ...

کارت بین المللی چیه؟

اقامت جایی دارین؟

میشه لگین از چه سایتی خرید کردین؟

بله من زیاد خرید کردم داخل ایران از آنلاین شاپها میخرم از ترکیه برام میارن  زمانیکه خارج از ای ...

چه خوب

میشه راهنماییم کنید؟

از آمازون کدوم کشور خرید کردین؟

و اینکه من میخوام خرید کنم خیلیا تو کامنتا میگن جنسش خوب نبوده و یا اون چیزی که میخواستم نبوده و از این حرفا....

از طریق کارت های بین المللی خریدم رسید دستم و هزینه ارسال گرفت خود همون جنس بوده حدود یک ماه قبل ...

من دو تا کارت بانکی از انگلیس دارم بانک مجازی رولوت هم دارم اما داخل ایران نمیشه باهاشون‌خرید کرد 

چه خوب میشه راهنماییم کنید؟ از آمازون کدوم کشور خرید کردین؟ و اینکه من میخوام خرید کنم خیلیا تو ک ...

من زمانیکه انگلیس زندگی میکردم از امازون خرید کردم دقیقا همونجوری بود البته قبلش درصد رضایت و نظرات رو‌خوندم مثلا جارورباتیک خرید و ایرفرایر و دارو

اما داخل ایران فقط لباس و کیف خزیدم 

بچه ها دوستم آمریکاست و قراره فروردین بیاد ایران 

خودش گفته اگه چیزی لازم‌دارید بگید اینجا براتون بیارم 

حالا من از سایتا یه سری خورده‌ریز مثل مواد شوینده و لوازم آرایش میخوام بهش بگم بیاره به نظرتون از اونجا مستقیم بیاره برام به صرفه تره؟ به دلار حساب میشه 

فکر نمیکنم وزنی هم داشته باشه که بخواد پول بار ازم بگیره 

بچه ها دوستم آمریکاست و قراره فروردین بیاد ایران  خودش گفته اگه چیزی لازم‌دارید بگید اینجا برا ...

فقط مکمل ‌‌دارو بگو برات بیاره 

من کتونی از انگلیس از نایک خریدم اومدم ایران دیدم دقیقا همون کتونی تو نمایندگی ایران بود همه چیز وارد میشه 

اوازم  بهداشتی و آرایشی و عطر هم همینطور 

بهترین چیز مکمل هست

بله من تقریبا بیشتر خریدهام از آنلاین شاپ ها هست

اغلب از سایت اصلی برندی که می خوام خرید می کنم. بیشتر با واسطه می تونم خرید انجام بدم. یعنی یکی از دوستانم برام می خرن و من ارز رو نقدی بهشون می دم. اونهایی هم که از ترکیه هستن از آنلاین شاپ هایی که داخل کشور فعالیت می کنند یه مبلغی روی لیر می کشن و با احتساب هزینه باربری به دستم می رسونن

تا حالا مشکلی نداشتم و بدون مشکل همه چی به دستم رسیده

فقط مکمل ‌‌دارو بگو برات بیاره  من کتونی از انگلیس از نایک خریدم اومدم ایران دیدم دقیقا همون ک ...

آخه توی ایران به سختی میشه اصلشو پیدا کرد همشون فیکه 

مثلا محصولات ماستلارو‌میگن خیلی فیک زیاده و نمیشه تشخیص داد

مکمل چیا خوبه که بگم برام بیاره